Idősebb pár "segítője" lennék a hölgy örömére!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Sziasztok!
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Sziasztok! Ápolt, intelligens nemdohányzó és arcszőrmentes férfiként szívesen lennék biszex pár házibarátja, mindenki örömére. Bi hármasban tapasztalattal rendelkezem, sok mindenre nyitott vagyok, éljük meg együtt vágyainkat! Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Házibarát lennék Pest megye és Budapest, olyan párt keresek akik napközben érnek rá! Sok mindenre nyitott vagyok. 18-as mérettel, édeskés spermával. Utazni tudok.
Sziasztok. Most hétvégén valaki ZALAKAROSON nem tervez pihenni? Szívesen társulnék párhoz.
Sziasztok!
Diszkrét, kulturàlt, fiatalos férfiként pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kulturàlt, fiatalos férfiként pàr baràtja lennék.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Házibarátot keresünk!
Priviben írj!
Válogatunk!
Priviben írj!
Válogatunk!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék.
Jelentkeznék
Valaki hàzibaràt?
Bi párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!

Monni