Sziasztok! Sajnos a tegnapi kiírásunkban foglaltak meghiusúltak, de ma újra megpróbálnánk. Szívesen kimennénk a budapesti reptér kifutójához egy jót szexelni. Mi egy 46/50 éves fiatalos (nem vékony) biszex (férfi enyhe) iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Női tagunk dugásához a férj részvételével keresnénk sorbanállásos szexhez potens, ápolt, betegségektől mentes, kultúrált srácokat. Az elvárás 18+ méretű ha lehet vastagabb farok, enyhe bi előny! Beszélgetni nem kell, akit közel engedünk a puncihoz, csak megdugja és jöhet a következő partnert! Gumit nem szeretjük! Egészségesek vagyunk, mi is ezt várjuk el tőled! Nem vagyunk profik, első alkalom lenne. Nagy bakancslistás vágy. Baráti társaság is szóba jöhet. Ha valakinek lenne megfelelő autója, az tökéletes lenne, de ez nem feltétel! Az ország másik feléről ne írj, privátban várjuk a válaszokat! Párokkal is szívesen találkoznánk! Olyan 22-23 óra között érkeznénk! Valószínűleg maszkot veszünk fel!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Fiatal biszex párt fogadnék Budán
Házibarátkoznék,Heves,Pest,Borsod,Szolnok megye!
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt
.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt
.
Keresek kora délutánra, vagy a mai estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok. Lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Házibarátja lennék magányos hölgynek vagy intelligens párnak
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahola kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Sziasztok.
Csatlakoznék mai nap délután / este párokhoz a hölgy örömére.
Imádok nyalni és kényeztetni.
Székesfehérvár és környéke
Csatlakoznék mai nap délután / este párokhoz a hölgy örömére.
Imádok nyalni és kényeztetni.
Székesfehérvár és környéke
Sziasztok!
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
Sziasztok! Házibarátkoznék Heves,Pest,Szolnok megye
Üdv Pasit vagy pár keresünk! Középkorú tapasztalt pár vagyunk! Max 50 éves korig keresünk! 3.kerületben lakunk mi tudunk fogadni! Diszkréció adott és elvárt! Akit érdekel írjon! Sajnos mindenkinek nem tudunk válaszolni! !
40 év alatti pasit fogadunk jövőhét pénteken! Fényképpel ellátott levelekre válaszolunk!
Sziasztok
Lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
30F
Lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
30F
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 60év feletti hazaspárral szívesen barátkoznék esetleg csatlakoznék is.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny lehet.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 60év feletti hazaspárral szívesen barátkoznék esetleg csatlakoznék is.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny lehet.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.

befo
Gauge