Ápolt,potens férfiként párokhoz csatlakoznék Fehérvár-Budapest és vonzáskörzetében. Utazás nem jelent gondot..
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Sajnálom hogy az én adottságaim nem a ti elvárásotoknak megfelelő.
Mindenesetre merész húzás,nem nagy esélyt látok rá,hogy összejöjjön a hétvége.
Kivánom hogy sikerüljön. (Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (ma 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:35
Mindenesetre merész húzás,nem nagy esélyt látok rá,hogy összejöjjön a hétvége.
Kivánom hogy sikerüljön. (Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (ma 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok! Házibarátkoznék....minden megoldás érdekel! Heves-Pest-Szolnok megye
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hetero mackós vagy kis intimmel pasit keresünk! Max 45 éves korig! Telt duci házaspár!
Tud valaki több pasis sexhez partnereket?
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Sziasztok! Sajnos a tegnapi kiírásunkban foglaltak meghiusúltak, de ma újra megpróbálnánk. Szívesen kimennénk a budapesti reptér kifutójához egy jót szexelni. Mi egy 46/50 éves fiatalos (nem vékony) biszex (férfi enyhe) iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Női tagunk dugásához a férj részvételével keresnénk sorbanállásos szexhez potens, ápolt, betegségektől mentes, kultúrált srácokat. Az elvárás 18+ méretű ha lehet vastagabb farok, enyhe bi előny! Beszélgetni nem kell, akit közel engedünk a puncihoz, csak megdugja és jöhet a következő partnert! Gumit nem szeretjük! Egészségesek vagyunk, mi is ezt várjuk el tőled! Nem vagyunk profik, első alkalom lenne. Nagy bakancslistás vágy. Baráti társaság is szóba jöhet. Ha valakinek lenne megfelelő autója, az tökéletes lenne, de ez nem feltétel! Az ország másik feléről ne írj, privátban várjuk a válaszokat! Párokkal is szívesen találkoznánk! Olyan 22-23 óra között érkeznénk! Valószínűleg maszkot veszünk fel!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.

Nomi Malone