Fiatal 18-30 lányt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Nagy mérettel keresek
Sziasztok!
Baràtja lennék nyitott pàrnak. Pl : az ismerkedésre, talàlkozàsra a jövő nagyszerű időpont lenne. Rugalmas vagyok, egész héten szabadsàgon leszek. Helyem is van.
Baràtja lennék nyitott pàrnak. Pl : az ismerkedésre, talàlkozàsra a jövő nagyszerű időpont lenne. Rugalmas vagyok, egész héten szabadsàgon leszek. Helyem is van.
Páros pasi tagja ma egyedül ismerkedne, kevés tabu-sok élvezet. Mindenre nyitott vagyok.
Soproni párral ismerkednék.
Debrecenben, vagy környékén, házibarát lenék!
Hölgyet, Párt keresek, adatlapom szerint.
Debreceni állandó házibarát lennék, vagy itt nyaralókhoz is csatlakoznék.
Ésszerű távolságra is elmegyek szívesen.
Hölgyet, Párt keresek, adatlapom szerint.
Debreceni állandó házibarát lennék, vagy itt nyaralókhoz is csatlakoznék.
Ésszerű távolságra is elmegyek szívesen.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok. Jelentkeznèk szovesen
(Ez egy válasz Sildenafil1990 üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Fiatal 18-30 lányt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 50kg 30-55éves nőt
Vagy max 50kg 30-55éves nőt
Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi….
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi….
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Fiatal pasit keresunk aki megdugja a parom
Sziasztok! Normális, intelligens párral ismerkednéh hosszú távú "baráti kapcsolat" céljából. IQ, higiénia, diszkréció!
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk a hölgy örömére keresunk 2-3pasit masszázs nyalás majd szex nem az a cél hogy szét legyen baszva hanem hogy alaposan meg legyen kurva masszázs sok nyalás majd szex .tabu a popsi szex szájba illetve punciba élvezés vibered legyen
Adatlapunk alapján ismerkednénk
Pussz
Pussz
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok! Bi pàrhoz csatlakoznék hosszabb tàvra.

leele
(tini) Marie