Kecskemét környékix pár diszkrét házibarátja lennék
Egész Pest megyében nincs egy 50es 70es pàr,akikhez beszàllhatna egy 50es jó farkú pasi.Enyhe bi lehet.szeretnék nyalni faszos gecis puncit.
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Sziasztok!
Baràtja lennék egy bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék egy bi férfitagu pàrnak.
Somogy-Zala?Házibarátkoznék komolyan!
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak.
Baràtja lennék pàrnak.
Cegléden valaki aki lenne 2 pasi házi barátja??
Ne legyél kövér
Ne legyél kövér
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Enyhén bi, sportos, jó kedélyű, kisfarkú, független házibarátot keresünk!
Szentendre - Budapest
50-es pár vagyunk!
Szentendre - Budapest
50-es pár vagyunk!
Sziasztok! Debrecenben párok házibarátja lennék!
Sziasztok
Mai nap csatlakoznék párhoz
Utazni tudok,nyitott vagyok és diszkrét
30F
Mai nap csatlakoznék párhoz
Utazni tudok,nyitott vagyok és diszkrét
30F
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! 26 éves vagyok fejérmegyébe keresek szexpartnert a héten! Küldök képet is ha kell nincs mit rejtegetni!
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Pasit keresunk aki előttem dugja a párom
Pest megye Déli részéről, szívesen ismerkednék párral, házi barát szerepre, maximális diszkréció mellett!
Sziasztok! Hétvégére keresek párt,biszex pasival.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van

lo7989
Patricia