sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!
Sziasztok! Diszkrét párral szívesen házibarátkoznék...
Olyanok társaságát keresem - elsősorban párokra gondolok - akik számára nem csak az orgazmusok hajhászása a lényeg. Fontosak számukra az oda vezető út színes kis mellékutcái, sikátorai, mezői, hegyei-völgyei. Mindez egy intelligens, igényes, kulturált társaságban és légkörben. Privát üzenetet várok.
Mi egy 46/50 éves biszex iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Ma estére keresnénk hellyel rendelkező vastag nagyfarkú bi kíváncsi igényes pasit hármasra. Ha van erre megfelelő járműved, autós szex is szóba jöhet. Párokkal is szívesen szexelnénk, de csak valós, találkozni akarókkal. Kamusok kérem ne rabolják az időnket! Akivel ismerkedünk, (google chaten) fotó cseréje fontos lesz a kémia megléte miatt! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék. Szép estét
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra.
Vagy max 60kg 30-65éves nőt.
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne ! Kizárólag csak Párok !
Kár ,hogy messze vagyunk egymástól.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (tegnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz csatlatkoznék ma este, Bp-Cegléd-Szolnok-Kecskemét vonalon. 189/92 nagyon potens, ápolt, nyitot pasi 17/6 borotvált. Utazni tudok, IQ-EQ szükséges! PM ☺️
42/190/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos kapcsolathoz.
Soproniakkal ismerkednék
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok.
Heteró párral szeretnék ismerkedni.
Heteró párral szeretnék ismerkedni.
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

(tini) Petra