En azért mert a Feleségemmel egyre sűrűbben beszélgetünk, hogy egy plusz pasit be vennénk! Látom rajta hogy szeretné. Az mondta hogy mivel én picit mackó típusú vagyok. Mindenképp az ellenkezőjét szeretné! Sportos nagy vastag pénisz! Nem tudjuk hogyan kezdjünk hozzá. Első alkalommal azt szeretné ha ott lennék én is. Valaki aki volt már ebben. Mit hogyan csináltatok? Hogyan mit mondtatok a feleségeteknek,hogy jobban érdekelje be induljon rá!?
!
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aktív barátot keresünk, de kíváncsi heteró is lehetsz ha nem gond hogy mind a ketten foglalkoznánk veled. Esténként és hétvégén érünk rá. Ha helyed is van előnyt jelent. Max 100km körzetben keresünk.
Aktív barátot keresünk, de kíváncsi heteró is lehetsz ha nem gond hogy mind a ketten foglalkoznánk veled. Esténként és hétvégén érünk rá. Ha helyed is van előnyt jelent. Max 100km körzetben keresünk.
Ma este masszőr házhoz Bp + 100km
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Párral ismerkednék diszkrét, hosszútávú kapcsolatra.
Sziasztok!
Adatlapom szerint keresek. Hàzibaràt lennék.
Adatlapom szerint keresek. Hàzibaràt lennék.
Mi pár vagyunk,,,,Szolnokról valaki?
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok.
Megbízható párral barátkoznék!
Megbízható párral barátkoznék!
Fehérváron keresek párt ,sexbarátot akit rendszeresen meglátogatnék.
2 pasi (50/53) többest kedvelő hölggyel, párral ismerkedne, Érd és kke, hely van, hétközben és napközben van szabadidőnk
Intelligens pár hölgy tagját házibarátként masszíroznám Szabolcsban!
A masszázs a hölgy igényeinek maximális kielégítésével történik!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
A masszázs a hölgy igényeinek maximális kielégítésével történik!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
barátkozzunk, nyitott vagyok rá
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 07. 21. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 07. 21. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia !
Kerestek még ? (Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 07. 21. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerestek még ? (Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 07. 21. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
40es pasi Baranyában házi barát lenne. Hosszítávra, diszkréten a a hölgy örömére.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Győr és Max 50 km
BI Aktív házibarátot keresünk aki tud fogadni
Minden egyéb az adatlapon
BI Aktív házibarátot keresünk aki tud fogadni
Minden egyéb az adatlapon

ac4er
Viktoria C