Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Győrben keresünk
Feleség örömének fokozására keresünk 22-30 év közötti hetero pasit.
Sziasztok! Hölgyet,párt,pasit keresek!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??MA!Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??MA!Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék (hetero alapon) vasárnap délutáni közös programhoz. Értelmes, jó humorú, természetes és közvetlen párt keresek, akikkel jót beszélgethetünk meztelenül és a férfi taggal közösen és vele harmóniában kényeztethetjük a hölgyet annak kívánsága szerint (természetesen sok simogatással és érintéssel….stb). A gyere és “alázd meg a feleségem” típusú megkeresések nem érdekelnek.
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolatra!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolatra!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Hàzibaràt lennèk!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Egészségesen perverz Párral szeretnék ismerkedni..
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Sziasztok mi egy valos házaspár vagyunk jo méretű pasit keresunk legy borotvált szeress nyalni esetleg maszirozni vibered legyen utazni tudj Dunakeszire
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Szívesen házibarátkoznék...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon és környékén. Kisebb távolság vállalható.
Sziasztok! Egy 40 éves, nyitot,183 cm magas és 90 kg-os, sportos/normál testalkatú, magára és a környezetére igényes férfi vagyok. A mindennapokban két lábbal állok a földön, rendezett háttérrel rendelkezem. Fontosnak tartom az intelligens kommunikációt, a humort és az egymás iránti maximális tiszteletet. Budapest 18 kerülett E-mail eurobusplus@yahoo.com
Üdv Atti
Üdv Atti

Fender2
Morgana