Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny
Sziasztok! Nyíregyházán keresünk hétköznap délelőtti időpontokban egy értelmes igényes férfit aki nézne minket szex közben. Nem kell hogy modell legyél mi sem vagyunk de nem is engedünk be akárkit a hálónkba! Nem kell be ugranod nem érhetsz senkihez magadon kívül ezt tiszteletben kell tartanod és nem egy alkalmas vendég leszel! Ez nem egy fel lángolás váltunk 2-3 üzenetet abból és a profilodból gyorsan el tudjuk már dönteni hogy alkalmas vagy e arra hogy be engedjünk a házunkba és tudd tartani magad a feltételekhez.Köszi ha végig olvastad üzenetben jelentkezz. További szép napot
Pasit keresünk 3nak ...
Bi házibarátot keresnénk akit rendszeresen meglátogathatnánk heti minimum 2 alkalommal
Győr és környékén
Győr és környékén
Sziasztok,péntek,vagy szombat estére párhoz csatlakoznék,orális,vagy hármas finomságokra!
Házibarát lennék 51 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Sziasztok!
Baràtja lennék duszkrét, kedves, enyhén bi férfitagu pàrnak. Talàlkozhatunk màr ma este is akàr. Beszélgetés, ismerkedés.. helyem van.
Baràtja lennék duszkrét, kedves, enyhén bi férfitagu pàrnak. Talàlkozhatunk màr ma este is akàr. Beszélgetés, ismerkedés.. helyem van.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Vas megyei fiatal srác vagyok kevés többes tapasztalattal rendelkezem . Keresek Vas megyéből olyan párokat vagy hölgyeket akik szivesen színesítenék szexuális életüket akár hosszu távra vagy alkalmi alapon . Szexben odaadó figyelmes srác vagyok , benne vagyok minden jóban persze értelmes és gusztusos kereteken belül. Autóm van így utazni tudok , álltalábn hétvégén napközben vagy hétközben délután kb 4-8 ig érek rá. Ha kiváncsiak vagytok rám szivesen kuldok fotókat , akár acosat is vagy beszelhetünk telefon hívásban is hogyha ez igazolja nektek a megbízhatóságomat . ( Mind ezt persze diszkréten ).
Budapesten keresek dögös csajból és sportos, nagyfarkú srácból álló párt csatlakozásra. Bármilyen kapcsolatra, akár érdekkapcsolatra is nyitott vagyok, mindent meg tudunk beszélni!
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Győrben keresünk
Feleség örömének fokozására keresünk 22-30 év közötti hetero pasit.
Sziasztok! Hölgyet,párt,pasit keresek!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??MA!Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??MA!Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék (hetero alapon) vasárnap délutáni közös programhoz. Értelmes, jó humorú, természetes és közvetlen párt keresek, akikkel jót beszélgethetünk meztelenül és a férfi taggal közösen és vele harmóniában kényeztethetjük a hölgyet annak kívánsága szerint (természetesen sok simogatással és érintéssel….stb). A gyere és “alázd meg a feleségem” típusú megkeresések nem érdekelnek.
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolatra!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyéből. Diszkrét, baráti kapcsolatra!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.

Fawna Latrisch