Sziasztok 45 éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, kezdő párhoz is. Győr
Sziasztok! Minnél idősebb párnak lennék házibarátja!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sajnos aki igénylen engem mint házibarát az a végén kiderül hogy messze van.
Sajnos.
A közelembe nincs senki aki igényelne engem?
Sajnos.
A közelembe nincs senki aki igényelne engem?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Sziasztok! Házi barát lennék,,vagy párt néznék szeretkezés közben ☺️
Sziaaztok!
Megismerkednék egy diszkrét p!rral, hosszabb távra. Bp és Pest megyében keresek!
Megismerkednék egy diszkrét p!rral, hosszabb távra. Bp és Pest megyében keresek!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok. Igényes, sportos pasi vagyok. Havonta egy, két alkalommal Pesten vagyok. Szeretnék találni egy szimpi párt, akikkel jól érezném magam. Szeretem az izgalmat, a jó szexet. Írjatok, és fussunk össze. Miskolc, Budapest között.
sziasztok.normális egyszerű pest megyei párként (férfi-heteró.nő-heterö)keresünk párosunk kiegészítésére . fiatal heteró férfit . nem dohányzó utazni tudó házibarátnak valót.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
50 éves, ápolt pasi házi barát lenne, Érd és kke, nálam is van hely

Bee honey
Dex