Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci (nem kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Hölgyet masszíroznèk, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznèk
Vagy párokhoz is csatlakoznèk
Sziasztok!
HETERO alapon harmincas srácként keresek ma késő délutánra/estére hölgyet vagy párt szexmókához. Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében. Hálószobai közegben, vagy akár szabadban.
Részletek privátban.
HETERO alapon harmincas srácként keresek ma késő délutánra/estére hölgyet vagy párt szexmókához. Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében. Hálószobai közegben, vagy akár szabadban.
Részletek privátban.
Kecskemét és 100 km-es körzetében keresek 60+ os hölgyet vagy párt.
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt! (Fotó nélkül nem tudjuk milyen vagy)
Sziasztok!
Vasàrnap estére keresek enyhén bi férfitagu pàrt. Helyem van.
Vasàrnap estére keresek enyhén bi férfitagu pàrt. Helyem van.
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Írtam privatban
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 06:33
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
25 éves ápolt tetovált Budapesti pasiként lennék házibarát!
esetleg kukkoló! Privátban jelentkezhetnek azok akiknek felkeltettem az érdeklődését. Szép napot majd mindenkinek
esetleg kukkoló! Privátban jelentkezhetnek azok akiknek felkeltettem az érdeklődését. Szép napot majd mindenkinek
Sziasztok. Fejér megyei 60+ párt keresek akik házi barátot szeretnének.45.189.81
Sziasztok Zala Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok!
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni, gyalferalfmealfkeink vannak, ezért alakult így, ezt is előre tervezetten.
A kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni, gyalferalfmealfkeink vannak, ezért alakult így, ezt is előre tervezetten.
A kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
be
, míg a férfitagunk az operatőri szerepet veszi fel.
alf
al alf
fs alf
zalfálalflóval
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám ☺️ vagy házibarát lennék
Sziasztok a holnapi napra keresek nőt vagy párt. Utazni és fogadni is tudok. Misi vagyok 32 éves pasi aki imád örömet okozni és kényeztetni.
Sziasztok. Hosszú távon, házibarát lennék, olyan párnál, ahol engedélyezett a harmadik fél részére a csók, a punciba élvezés. Cserébe mindent megteszek a hölgy örömére! 45 éves, fiatalos, egyedülálló, diszkrét férfi vagyok. Akár kezdő pár is. Győr

dilp18
Gabrielle de la Moon