Sziasztok! Lennék rá ha még nem telt be a pozicio
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:39
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma délutánra keresünk budapesten 1 pasit 3-as vagy cuckoldra! Helyúnk van! 06204520025 telefonon vagy whatsappon!
Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk közös örömszerzèsre ha valakinek van kedve talizni írjon
Hetero pár vagyunk hetero hármas sexre keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok! Ma délutánra keresünk budapesten 1 pasit 3-as vagy cuckoldra! Helyúnk van! 06204520025 telefonon vagy whatsappon!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
sziasztok Budapesten keresnek ma part delutatan
levelet irj
levelet irj
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
35 évesként keresek mai nap délután vagy estére hölgyet vagy párt szexhez vagy akár kukkoláshoz is , Budapesten
35 évesként keresek mai nap délután vagy estére hölgyet vagy párt szexhez vagy akár kukkoláshoz is , Budapesten
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt! (Fotó nélkül nem tudjuk milyen vagy)
Randizzunk...
Randizzunk...
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keressek korttól, alkattól fügetlen Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahol a kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Párok hölgy tagját Masszíroznám ☺️ vagy házi barát lennék
25 éves ápolt tetovált Budapesti pasiként lennék házibarát! smile esetleg kukkoló! Privátban jelentkezhetnek azok akiknek felkeltettem az érdeklődését. Szép napot majd mindenkinek

Mindegymi1996
Iveta M