Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
25 éves ápolt tetovált Budapesti pasiként ismerkednék párokkal ill hölgyekkel
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék nyitott pàrnàl..
Hàzibaràt lennék nyitott pàrnàl..
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám,vagy szívesen lennék házibarát
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...u
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma estére keresek párt. Utazni tudok.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Ma estére keresek párt hármasra heterot vagy biszexet.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres farokkal szexpartnert keres egy szexi maci (nem kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Ma estére keresek párt hármasra heterot vagy biszexet. Utazni tudok.
Sziasztok!
Nem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban. Üdv!
Ti
testű, és alf
niti
puncijú feleségem közös kényeztetésére keresek egy átlagnál jelentősen nagyobb mérettel rendelkező férfit. 50-60 közötti korosztály. Nem hátrány, ha lehetőleg jóképű, de kivételesen nem feltétel. alf
niNem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban. Üdv!
Sziasztok. Szabolcs megyei pár barátja lennék.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék...
Párokkal ismerkednék...
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 10-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 10-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
Kár hogy ilyen messze vagytok...jo szorakozást..

adameseva