Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok! Bács - Csongrád megyében keresek párt hármasra. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. A szexben szinte mindenre nyitott vagyok. Közös nudizás is érdekelne akár családi háznál is. Hosszabb távon gondolkodom, akár házibarátként is.
Hazaspar hazibaratja lennék,, hétvégi közös program, csangofesztival jberenyben, irj ha érdekel
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párt vagy nöt keresek.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Intelligens nyitott pár hazibarátja lennék a hölgy örömére!!!
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny az esetleges közös programok miatt! (Fotó nélkül nem tudjuk milyen vagy)
Randizzunk...
Randizzunk...
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok!
Nyitott, kedves, nagyon àpolt pàr hàzibaràtja lennék. Minden amit szerettek.
Nyitott, kedves, nagyon àpolt pàr hàzibaràtja lennék. Minden amit szerettek.
Ha szimpatikus az adatlapon akkor várom levélben a jelentkezést
Sziasztok.Párhoz csatlakoznák akár hosszabb távra.
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám,vagy házibarát lennék
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Sziasztok.
Győrben lennék házaspár fix házibarátja.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben lennék házaspár fix házibarátja.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Párt keresek ahol mindhárom fél foglalkozik egymással valamilyen módon. Ha csak a hölgy az is érdekel, hálás lennék neki.....
Sziasztok! Szivesen lennék házi barát egy párnak bács es Csongrád megyében

aggenor
Renata T