Sziasztok !
Méretes, macsó pasit keresünk 3.nak .
Méretes, macsó pasit keresünk 3.nak .
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Jó megjelenésû, nagyobb intimmel rendelkező bisex pasit keresünk állandó rendszeres partnernek hétvégi esti szabadidővel !!
Intelligens pár házibarátja lennék a hölgy örömére!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Igényes, max 40 éves korig keresünk egy bisex ffi-t mindkélt fél örömére.
Sziasztok Nyíregyházán pár barátja lennék.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Dunaharaszti. Párt keresrk. Akár tartós kapcsolatra is. Bisex passzív vagyok.
Sármos magyar ..... privat keress
Sármos magyar ..... privat keress
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sopronban házibarátkoznék
Hölgy illetve pár ismeretségét keresem,ahol szeretkezés után kinyalhatom a hölgyet. Igényes helyet biztosítok. Ápolt,diszkrét pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
Jamie
Jamie
Miskolcon idősebb pár barátja lennék, mindkét részről
Sziasztok, keresek egy hölgyet vagy párt akivel kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távon jól érezhetnenk egymást
Masszázsra az adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!

MirrMurr