Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.
Sziasztok pár hazibaratja lenek Pest megye privátba irj
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Baràtja lennék intelligens, bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék intelligens, bi férfitagu pàrnak.
Párt keresek Szabolcs megyében!
Kaposvaári hellyel rendelkező pár, házaspár?diszkret pasiként csatlakoznwk hozzátok. Nem vagyok független. Enyhe biszex is lehet. Csak privire irjatok lehetőleh elérhetőséggel.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és Borsod megye. Valaki?
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Párhoz csatlakoznék mindenki örömére...
Dél-Dunántúl.
Helyem is van Szigetvaron
De menni is tudok.
Dél-Dunántúl.
Helyem is van Szigetvaron
De menni is tudok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Budapesten keresek dögös csajból és sportos, nagyfarkú srácból álló párt csatlakozásra. Bármilyen kapcsolatra, akár érdekkapcsolatra is nyitott vagyok, mindent meg tudunk beszélni!
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
Sziasztok !
Méretes, macsó pasit keresünk 3.nak .
Méretes, macsó pasit keresünk 3.nak .
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Jó megjelenésû, nagyobb intimmel rendelkező bisex pasit keresünk állandó rendszeres partnernek hétvégi esti szabadidővel !!
Intelligens pár házibarátja lennék a hölgy örömére!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Igényes, max 40 éves korig keresünk egy bisex ffi-t mindkélt fél örömére.
Sziasztok Nyíregyházán pár barátja lennék.