Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt,vagy 30-65 éves nőt keresek állandó sex kapcsolatra.
Keresek kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra olyan párt, akik szeretnék megélni titkos álmaikat, vágyaikat.. kipróbálni mindazt, amit idáig eddig talán soha.. Nyitott, a Nőt tisztelő hetero férfiként kereslek benneteket, ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, ha csak kíváncsiak vagytok és kalandoznátok, gyengéd érintésekre, kényeztetésre vágytok.. vagy esetleg a másik véglet izgat benneteket, milyen finoman kiszolgáltatottnak lenni és így élvezni a testiség adta örömöket. Ha szeretitek az adok/kapok játékokat, hölgyként szeretnél szexi fehérneműben igazán dögös lenni, esetleg izgatna, hogy olyan helyen helyen szexelj, ahol esetleg megláthatnak.. akkor szívesen olvasnám válaszotokat, vágyaitokat.. Az élet számtalan örömöt rejteget még, amit szívesen megmutatnék nektek.. ha úgy érzed, hogy idáig nem mindent próbáltál ki, de szívesen megélnéd azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok.
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok! Kíváncsi, nyitott Egri férfiként párokat keresek, párok házibarátja lennék .
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.
Sziasztok pár hazibaratja lenek Pest megye privátba irj
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Baràtja lennék intelligens, bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék intelligens, bi férfitagu pàrnak.
Párt keresek Szabolcs megyében!
Kaposvaári hellyel rendelkező pár, házaspár?diszkret pasiként csatlakoznwk hozzátok. Nem vagyok független. Enyhe biszex is lehet. Csak privire irjatok lehetőleh elérhetőséggel.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és Borsod megye. Valaki?
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Párhoz csatlakoznék mindenki örömére...
Dél-Dunántúl.
Helyem is van Szigetvaron
De menni is tudok.
Dél-Dunántúl.
Helyem is van Szigetvaron
De menni is tudok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Budapesten keresek dögös csajból és sportos, nagyfarkú srácból álló párt csatlakozásra. Bármilyen kapcsolatra, akár érdekkapcsolatra is nyitott vagyok, mindent meg tudunk beszélni!
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.

Daniela