Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Fiatal zalaegerszegi srác hölgyeket keres
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok! Harmadiknak keresünk 25-40közötti tényleg izmos 80kg+/180+ férfit vagy két barátor nagyobb mérettel min19cm. Több infó privátva.
Sziasztok.
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berénybe és környékéről holnapi nap kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
31 éves pest megyei pasi csatlakozzna párhoz mai nap folyamán.
50-es szentendrei pár randizna... Legyél 40 évesnél több, sportos, kisfarkú, enyhén bi és független...
Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!
Nagyobb méretű fiatal srácként lennék házibarátja valakinek
Nagyobb méretű fiatal srácként lennék házibarátja valakinek
Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék. Részleteket megbeszéljük..
Pàr baràtja lennék. Részleteket megbeszéljük..
Sziasztok! Házibarátkoznék...Egér és 50 km-es körzetéből!
Sziasztok,kukkolható kedves párt keresek estére! Köszönöm.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.

baxi2
Alexa May