Sziasztok. Szivesen ismerkednek pàrokkal Kmèt ès környèke, Bp, Szeged
Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
08.21 re keresünk beszállót aki akár házibarát is lehet hosszútávon Pesten leszünk pénteken Mindenképpen magára adó értelmes potens pasit keresünk PM keress
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok két pasi csatlakozna pàrokhoz 46 47 éves .17 19 cm intim. .hetero alapon , Lehetöleg Pest megye utazni tudunk .fogadni nem.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok új vagyok itt fiatal 27 éves srác vagyok 20 cm farokkal be válalos vagyok párhoz csatlakoznék hetero alapon vagy akkár bi alapon csak az aktív részben helyileg Nagykanizsa és környéke
Sziasztok! Új vagyok
Hosszabb távon lennék házibarát, Budapesten és Pest megyében.
Korrekt, higiénikus és diszkrét párt keresek.
Köszi hogy elolvastad.
Hosszabb távon lennék házibarát, Budapesten és Pest megyében.
Korrekt, higiénikus és diszkrét párt keresek.
Köszi hogy elolvastad.
Diszkrét, ápolt, vastag méretű, kitartó szexet kedvelő vagyok. Szeged vagy környéki pár házibarátja lennék, akár cuckold szexre is. Privátba írjatok!
Pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!
A masszázs menetének csak a hölgy fantáziája szabnak határt!
A párja jelenléte Nem akadály sőt ....
Helyem van!!
Helyem van!!
Pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!
Helyem van!!
Helyem van!!
Balatonfüred környékén keresek párt vagy hölgyet minőségi szexre. Csak hetero alapon. Magas,izmos testalkatú srác vagyok. Nagy intimmel
Szigetszentmiklós és környékén párokat esetleg házibulit keresek szombat estére.
Telefon szám adott. Mindenkinek jó keresést
Telefon szám adott. Mindenkinek jó keresést
Sopronban házibarátkoznék
Szombat, délelőttre , Bp.-en partnert keresünk!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrral baràtkoznék. Szímpàtia talàlkozàs lehet ma este is.
Kedves, diszkrét pàrral baràtkoznék. Szímpàtia talàlkozàs lehet ma este is.
71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!

Donna
Patricia Parish