Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok!A hétre keresek párt vagy bi pasit, aki bevezetne,felavatna.Női is izgat magamon.Vedd ez a popsim szűzességét, mintha a csajod lennék.
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok, Igényes jó méretű férfiként csatlakoznék párokhoz és hölgy partnerem is keresem aki szereti a szembekötős izgalmas játékokat. Helyem van Budapesten a 3. kerületben.Házi barát szerepre is nyitott vagyok hosszú távon. crazya
Kecskemét környékén néha kedves párnak besegítenék az élvezetek fokozáásban
Sziasztok.
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben szívesen lennék egy házaspár fix/ alkalmi házibarátja. Szabályokat megbeszéljük.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok! Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Üdv adatlapomszerint keresek
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Intelligens pár hölgy tagjának masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
A masszázs folyamatának csak a képzeleted szab határt!
Helyem van!
A masszázs folyamatának csak a képzeleted szab határt!
Helyem van!
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak.....
Olyan asszonyt, lányt, lányokat keresek, akik szeretik magukat nyaliztatni minden lyukacskába élvezésig!
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén!
Sziasztok. 45 éves ,független fiatalos,igényes férfi,párhoz csatlakozna a hőlgy örömére . Györ
Kellemes ötvenes férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy a barátja, férje, partnere előtt is.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !

Debby