Párnak lennék házibarátja.
177/75, fekete haj, barna szem, igényes pasiként @20/6 vastag farokkal. Voltam már párnál házibarát, így van tapasztalat, illetve el tudom magam helyezni (nem fogok bénázni többesben, illetve tudom mi fán terem a diszkréció, stb).
Privátban írjatok, aki hosszabb távra keres és valós előnyben
.
Bulizós párok (after) előnyben
)
177/75, fekete haj, barna szem, igényes pasiként @20/6 vastag farokkal. Voltam már párnál házibarát, így van tapasztalat, illetve el tudom magam helyezni (nem fogok bénázni többesben, illetve tudom mi fán terem a diszkréció, stb).
Privátban írjatok, aki hosszabb távra keres és valós előnyben
.Bulizós párok (after) előnyben
)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ma estére keresnék egy hölgyet vagy párt Busapesti belvárosi lakásomban.
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok.Hosszú távra ismerkednék Párral!!Lehetőleg normális és kedves. Diszkréció adot és elvárt!!Utazni tudok.
Sziasztok!
Sziasztok.Hosszú távra ismerkednék Párral!!Lehetőleg normális és kedves. Diszkréció adot és elvárt!!Utazni tudok.
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Part keresek minden jóra Szolnokon vagy környékén szinte minden érdekel. aki el játszik velem szeretek nyalni szopni minden mennyiségben dugható vagyok.kor külső nem gond csak az ápoltság és a higiénia diszkréció az fontos. hely megoldható Szolnokon minden felállásban érdekel a dolog irj privátba megbeszéljük.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Jövő hétvégére keresnék párt mindenféle jóra
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!Ózd környéken keresnék párt akinél lehetnék beszálló vagy házi barát ,akár mindenki örömére!
sziasztok párral ismerkednèk
Komoly szándékú párt keresek akikhez lehet csatlakozni harmadiknak
Ha van ilyen írjanak rám
Ha van ilyen írjanak rám
Sziasztok
Engem érdekel.
Hely is van.
Jó a cicid Nagylány
Engem érdekel.
Hely is van.
Jó a cicid Nagylány
Sziasztok
Engem érdekel.
Hely is van.
Jó a cicid Nagylány (Ez egy válasz Cuckoldpar24 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 12:41
Engem érdekel.
Hely is van.
Jó a cicid Nagylány (Ez egy válasz Cuckoldpar24 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellyel rendelkezö szimpatikus, független, közeli házibarát kerestetik!

cicus
Danielle