Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Fiatal hölgy esetleg pár?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Sportos , helyes ffi vagyok.
Szia , Sziasztok !
Extrém kövér nő házibarátja lennék. A zsánerem 200 kg+-os hölgy. Normál alkatú férfi vagyok,rajongok a hatalmas idomokért. Nincs felső súlyhatár, bármit vállalok.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Intelligens pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása házibarátként!
Helyem van de utazni is
Helyem van de utazni is
Salgótarján környéke pasi aki tud is fogadni minket??
Igényes ápolt házibaràt lennék!
Budapest!
Budapest!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Sziasztok fèrjemmel fiatal nagy farkú pasit keresünk heves ès Szolnok megyből
sziasztok. Párral ismerkednék szép napot
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Budapesten ma párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz bi macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok
Sziasztok.
52 éves intelligens férfi keres párt kĥözös hsncúrra, finom kényeztetésre. Szeretek adni, finom kényeztetni. Elsősorban Budapest, de utazni is⁷ tudok.
52 éves intelligens férfi keres párt kĥözös hsncúrra, finom kényeztetésre. Szeretek adni, finom kényeztetni. Elsősorban Budapest, de utazni is⁷ tudok.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
Sziasztok!
Igényes pasi, ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakozna szívesen, utazni tudok bárhova, egész este ráérek.
Írj privátban, szép estét!
Igényes pasi, ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakozna szívesen, utazni tudok bárhova, egész este ráérek.
Írj privátban, szép estét!

Bi-Lacus