Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok fiatal párként keressünk lányt vagy párt
)
)
Sziasztok kedves Párok!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék házibarátja! Minden megoldás érdekel! Pest-Heves-Szolnok-Borsod
Sziasztok!
Kedves, szerény pàr baràtja lennék.
Kedves, szerény pàr baràtja lennék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Intelligens pár hölgy tagját házibarátként masszíroznám!
Helyem van Diszkréció adott és természetes!
Helyem van Diszkréció adott és természetes!
60as bi HP keresek Pest megyéből ,minden jóra!
60as,bi HP keresek Pest megyéből,minden jóra!
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár?
Fiatal hölgy esetleg pár?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Sportos , helyes ffi vagyok.

Africa-style
Marcela