Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Ismét
(Ez egy válasz J.k.V. üzenetére (2026. 08. 26. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 20:33
Keresek péntek, vagy szombat estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék .
Ismerkednék. 45 180 88 sármos szingli Magyar pasi vagyok.
Kedves párt, ágyamba fogadnék, hosszabb, rövidebb kalandra is
Bp
Bp
Sziasztok, gyengéd, érzékeny,de néha kicsit keményen szexelő hazibaratot keresünk. Előny ha szingli vagy és van helyed és vastag a farkad az sem baj ha kicsit hosszú. A hölgy szereti a sportos fiúkat 30-50 között.
Sziasztok
Sziasztok!Békés megyében 27-27 éves fiatal pár vagyunk, korunkbeli nőt keresnénk 3.-ashoz.Ha esetleg felkeltettük az erdeklődésed,írj nyugodtan és megbeszéljük a továbbiakat
Keresek péntek, vagy szombat estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Sziasztok!! Ápolt igényes határozott roma férfi vagyok!! Keresek laza de tartalmas sexkapcsolatot házibarát lennék akár.hosszútávon is!! Keressetek bizalommal!!
Jócskán 50plusszos h.pár keres barátkozni szándékozó embert.
Kizárólag 50feletti, nem sportos, átlagos kinézetű ,egyedülélő férfit .
Kapkodni nem fogunk, kizárólag észak- budai régió.facebook szükséges.
Köszönjük!
Kizárólag 50feletti, nem sportos, átlagos kinézetű ,egyedülélő férfit .
Kapkodni nem fogunk, kizárólag észak- budai régió.facebook szükséges.
Köszönjük!
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék hetero alapon Szabolcs megyében. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok!
Baràtja lennék szerény, diszkrét, kulturàltan kinéző bi férfitagú pàrnak.
Baràtja lennék szerény, diszkrét, kulturàltan kinéző bi férfitagú pàrnak.
Sziasztok párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok helyileg Zala vagy Somogy megye akinek van kedve írjon

moon22
Adela