Sziasztok.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Házibarát lennék,akár bi párnál is!
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hello. Lennèk hàzibaràt Kmèt környèkèn.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Kedves Fiatalok! Swinger Yours következő bulija.
Ha kimozdulnátok otthonról.
Youngest bulit tartunk szeptember 12-én, szombaton, 20:00 és 02:00 óra között, Alsónémediben.
A buli kizárólag a 45 év alatti korosztály számára szól. Párok esetében ezt külön-külön értjük, tehát azok jelentkezhetnek, akik még nem töltötték be a 46. életévüket.
Szauna és jakuzzi vár benneteket, na és persze egy remek, fiatalos társaság!
Sok éve tartjuk már a Youngest bulikat, úgyhogy aki még nem járt nálunk, annak most itt az ideje!
Az esemény teljes leírását és a regisztráció lehetőségét a weboldalunkon találjátok, amelynek elérhetőségét privát üzenetben szívesen elküldöm.
Szeretettel várunk benneteket!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Ha kimozdulnátok otthonról.
Youngest bulit tartunk szeptember 12-én, szombaton, 20:00 és 02:00 óra között, Alsónémediben.
A buli kizárólag a 45 év alatti korosztály számára szól. Párok esetében ezt külön-külön értjük, tehát azok jelentkezhetnek, akik még nem töltötték be a 46. életévüket.
Szauna és jakuzzi vár benneteket, na és persze egy remek, fiatalos társaság!
Sok éve tartjuk már a Youngest bulikat, úgyhogy aki még nem járt nálunk, annak most itt az ideje!
Az esemény teljes leírását és a regisztráció lehetőségét a weboldalunkon találjátok, amelynek elérhetőségét privát üzenetben szívesen elküldöm.
Szeretettel várunk benneteket!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Napkozbeni szabadidővel hölgyet kényeztetnék, barátság extrákkal. Pár is lehet.
Biszex párral,aktív férfival ismerkednék kalandra vagy rendszeresere is Bp. pestmegye déli részén
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!Szombatra keresek párt, esetleg bi pasit.Hely megoldott, hazibarát szerepben is benne lennék.Írjatok
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Ismét
(Ez egy válasz J.k.V. üzenetére (2026. 08. 26. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 20:33
Keresek péntek, vagy szombat estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!

nffnfg
Billy Raise