Budapesten képzett masszörként masszázst vállalok, mint professzionális masszázst, mint tantra masszázst hölgyeknek és pároknak egyaránt a hölgy örömére.
Helyem van Óbudán.
Helyem van Óbudán.
Ismerkedem.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Fejérben ,párhoz hetero alapon,házibarátnak ....
Üziket privátban.
Üziket privátban.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok.2
Megbízható heteró párral ismerkednél!
Megbízható heteró párral ismerkednél!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szívesen
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,szopnék szopatnék egy férfit a felesége előtt,vagy nyalnám az asszony punciját előtte.minden jóban benne vagyok
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Àpoltsàg,intelligencia szexkultúra.
Hàzibaràt lennèk!!
Hàzibaràt lennèk!!
Sziasztok. Házibarátot keresünk hosszútávra. Olyan jelentkezését várjuk, aki az átlagosnál nagyobb makkal van megáldva (tehát nem nagy farkat keresünk). Merj találkozni. Részletek privátban.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Keresünk..
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok

gg_1
Lenuta