Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Kisméretű pasit, fiut keresünk
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Fejérben párhozz..Hetero alapon..házi barátnak..
Pirivibe irj.
Pirivibe irj.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Időpontot eggyeztethetúnk.
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:49
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket Kaposváron és környékén! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasasként szívesen lennék VALÓS pár házibaratja…
Moto
Hármasban tapasztalt pasasként szívesen lennék VALÓS pár házibaratja…
Moto
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Sziasztok mindig is vonzott egy házibarát szerep és van már tapasztalatom ezen a téren.Kecskeméten és környékén keresek.Keress ha szimpatikusnak találsz .
Fedezzük fel egymást szenvedéllyel!Most 09.25 Péntek este vagy szombaton bármikor!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jófej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu igérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jófej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu igérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Baràtja lennék diszkrét, szolid pàrnak..
Baràtja lennék diszkrét, szolid pàrnak..
Sziasztok!
Újra keresgélünk. 37 éves, csinos vékony feleség max 45 éves, sportos (nem feltétlenül kigyúrt), de feltétlenül jófej és intelligens férfit keres.
Lehetőség: hármas férjjel, cuckold férj előtt, vagy szex kettesben,ha készül róla videó a férjnek.
Ide kérek szépen leveleket képpel, bemutatkozással a férjnek: didyou.peter@gmail.com
Lécci, tényleg, egész mondatos, kultúrált bemutatkozást írjatok és olyan képet küldjetek, ami bizalom gerjesztő egy hölgy számára.
Újra keresgélünk. 37 éves, csinos vékony feleség max 45 éves, sportos (nem feltétlenül kigyúrt), de feltétlenül jófej és intelligens férfit keres.
Lehetőség: hármas férjjel, cuckold férj előtt, vagy szex kettesben,ha készül róla videó a férjnek.
Ide kérek szépen leveleket képpel, bemutatkozással a férjnek: didyou.peter@gmail.com
Lécci, tényleg, egész mondatos, kultúrált bemutatkozást írjatok és olyan képet küldjetek, ami bizalom gerjesztő egy hölgy számára.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !
Sziasztok többes sexre keresünk pasikat akik taliznak is

rizsa001
Miriam