Gyula, Békéscsaba környékén lennék házibarát!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziaztok, rendszeres kapcsolatra keresek pár,nyaló,szopó szolga lennék.nem vagyok hálátlan
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk
Kecskemét környéki pár házibarátja lennek diszkréten
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Sziasztok!
Baràtja lennék bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék bi férfitagu pàrnak.
Van esetleg itt Siófokról pár, akikhez csatlakozhatnék? szívesen küldök arcképet is.
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kazincbarcika és vonzáskörzetében egy laza kapcsolatra!
Ha koltoztök, én is jelentkezem hazibarát állásra
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Kötözünk Bp -re ....
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 02:52
Sziasztok!
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok!
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!

Leselke
Zuzana C