Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok Miskolcon lennék idősebb pár házibarátja akár mind két fél örömére. Helyem van a talalkozasokra.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pasiként keresek bi férfitagu pàrt..
Kedves, diszkrét pasiként keresek bi férfitagu pàrt..
Intelligens pár hölgy tagjának kényeztető házimasszőre lennék!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Fejérben ,de a környező megyékben is kerssnék párt,""házibarát" nak..
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Hazibarat allast keresek,irj privátban
Írtam nektek!
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisméretű srácot, pasit, férfit keresünk
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
,60 év feletti párhoz csatlakoznék, akár mind két fél örómére.
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. 45 éves ferfi parhoz csatlakozna, kezdő párhoz is . Győr.
50 éves ,sportos ,nagy cerkával megáldott pasiként .
Péntek estére heteró alapon nőt ,illetve párt keresek Budapesten.
Péntek estére heteró alapon nőt ,illetve párt keresek Budapesten.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Sziasztok! Nem független férfiként keresem Kecskeméti csini kezdő pár hosszútávú barátságát hetero alapon.
Cuckold, kölcsönfeleség, hármas. Privátban írj. Szívesen talizok, nem húzom az időt. Nem beszélgetek telefonon csak itt vagy emailban. Férfi bi nálam tabu!
Cuckold, kölcsönfeleség, hármas. Privátban írj. Szívesen talizok, nem húzom az időt. Nem beszélgetek telefonon csak itt vagy emailban. Férfi bi nálam tabu!

Nat