Szia! Tudnék menni!
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 10. 03. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok!Házaspárként ismerkednénk fiatal igényes fiú baráttal az Észak Magyarországi régióból..Utazni tudó,viber előnyt jelent..Üdv..
Kedves,párt keresek kukkolásra,hármasra! Egyszerűbb elérhetőség reményében,Viber,Teams,vagy Google chat nem hátrány ha van! Köszönöm ha elolvastad,szép hétvégét mindenkinek!
Szivesen ismerkednèk Budapest, Kecskemèt, Szeged környèkèn ma napközben vagy este.is.
Bi férfit keresünk Pest környékén
Én is
(Ez egy válasz Diszkrétféfi üzenetére (2026. 10. 03. szombat 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Diszkrétféfi üzenetére (2026. 10. 03. szombat 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolci bi párt keresek priviben írj
Fehérváron és környékén keresek hellyel rendelkező erotikus játszótársat..De szívesen meglátogatlak a nyaralódba vagy hétvégi házadba vagy diszkrét garázsodba is..Ha unatkozol írj rám hogy kellemesen élvezzünk.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal ! Házibarát jelleggel ☺️
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok Miskolcon lennék idősebb pár házibarátja akár mind két fél örömére. Helyem van a talalkozasokra.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pasiként keresek bi férfitagu pàrt..
Kedves, diszkrét pasiként keresek bi férfitagu pàrt..
Intelligens pár hölgy tagjának kényeztető házimasszőre lennék!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Fejérben ,de a környező megyékben is kerssnék párt,""házibarát" nak..
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Hazibarat allast keresek,irj privátban