Önmagára,és környezetére igényes pasiként párral ismerkednék mindkét fél örömére.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék..
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék..
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Este éjszaka keresek egy párt.bi uni vagyok helyem nincs kocsim van este 11 körül érek Pestre utána megyek Szolnok felé kicsi kitérő belefér. Irj privátba megbeszéljük minden érdekel.
Ami fontos ápoltság és a higiénia na meg diszkréció.
Ami fontos ápoltság és a higiénia na meg diszkréció.
Pár hölgy tagját házibarátként masszíroznám Szabolcsban!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok, új felhasználóként házibarát lennek Budapesten
Sziasztok !
Székesfehérvári párként méretes pasit keresünk 3. nak .
Székesfehérvári párként méretes pasit keresünk 3. nak .
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek Vas megyében! Ápolt masszőr pasi vagyok! Kérlek privát üzenetben keressetek!
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok két pasi szívesen dugnà màs feleségêt .Mi 46 45 évesek vagyunk .Helyünk nincs de kocsiba vagy nàlatok jó lenne .Ha akarod csak nêzed ahogy kényeztetjük a pàrod .vagy közösen partiban vágjuk az asszonyt természetesen csak hetero alapon.irj privit
Sziasztok... Szívesen ismerkednék párokkal, néző szereppel is beérem, de szimpátia esetén bármi is lehet..
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
szopó nyaló szolgája lennék pároknak
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok. 45 éves egyedülállo férfi csatlakozna párhoz a holgy örömére,masszázs vagy amit szeretnétek! Kezdő pár ia! Győr.

Simony Diamond