Nekünk párszor összejött már, de nagyon nehéz. 1-2 évente talán. Legalább nem unjuk meg
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 23:39

Mi régóta keresünk pasikat ,de egyet is nehéz,nem hogy egy összeszokott baráti társaságot.A feleségem imádja ha több férfi kényezteri egyszerre,és a bukkake is izgató,főleg a cuckold gangbang.
Találtatok már privát bulira két három tapasztalt férfiakat?Vagy lehetetlen?
Találtatok már privát bulira két három tapasztalt férfiakat?Vagy lehetetlen?
Nálunk van állandó partner hármasra,rajta vagyunk hogy 3-4 jóképű pasi elkapja egy vad éjszakára.Jobban szereti ha többen kefélik egyszerre,és én is, úgyhogy mi élvezzük tovább, csak legyen elég jelentkező.
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 13:37

Nekünk párszor összejött már, de nagyon nehéz. 1-2 évente talán. Legalább nem unjuk meg

Nálunk nagyon bakancslistás....csak sajnos nem egyszerű összehozni
Dettó :P
(Ez egy válasz All version üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 26. péntek 05:55

Én alkalmanként szervezek GB partyt... olyankor bukkake is van... :P
Nekem is rajta van a listámon, de a környéken úgy látom senkit nem érdekel.
Mi párommal szépvölgyin szoktunk bukkake partyt szervezni, kisebb nagyobb sikerrel, eddig a legjobban sikerült minket és egy másik párost beleszámolva, 16 fő volt
Azt nem mondom én sem, hogy egyszerű lenne összehozni, de vannak azért itt pasik, akik valóban "élik" ezt a fajta felállást, komolyan gondolják és rendszeresen meg is fordulnak ilyen bulikon!
A hölgy tag pedig kifejezetten csinos és vonzó!
És ugyanezt gondolnám a "győriédes" páros esetében is!
(Ez egy válasz All version üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Győr mellett megoldható
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is Nagy kedveceim
Remélem összejön nekik, talán a "rajongók" közül is lesz lehetőség csatlakozni. Lejött, hogy hasonló az ízlésünk, veled szívesen összefutnék náluk!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 26. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 26. péntek 23:09

Azt nem mondom én sem, hogy egyszerű lenne összehozni, de vannak azért itt pasik, akik valóban "élik" ezt a fajta felállást, komolyan gondolják és rendszeresen meg is fordulnak ilyen bulikon!
A hölgy tag pedig kifejezetten csinos és vonzó!

Nekem sajnos eddig csak egyszer volt benne részem, de életem egyik legszebb élménye. Szerintem a legtöbb nőben és férfiban biológiailag benne van az igény az ilyen dolgokra csak elfojtják vagy nem merik kimondani.
Én benne lennék, de küldtem képet és nem válaszoltatok.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló! Nekem sem lenne ellenemre elhiheted.
És igen, az nekem is feltűnt, hogy nagyon hasonló lányok mozgatnak mindkettőnket!
Persze olvastam a pároddal kapcsolatos bejegyzéseidet (aggályok, vívódások) is, de halkan jegyzem meg (amit nyilván sejtesz enélkül is), bizony Ő is a 'kedvencek' listáját erősíti nálam!
Szóval akár Nálatok is!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 04. 27. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 27. szombat 07:06

És igen, az nekem is feltűnt, hogy nagyon hasonló lányok mozgatnak mindkettőnket!

Persze olvastam a pároddal kapcsolatos bejegyzéseidet (aggályok, vívódások) is, de halkan jegyzem meg (amit nyilván sejtesz enélkül is), bizony Ő is a 'kedvencek' listáját erősíti nálam!

Nekem is Nagy kedveceim
Remélem összejön nekik, talán a "rajongók" közül is lesz lehetőség csatlakozni. Lejött, hogy hasonló az ízlésünk, veled szívesen összefutnék náluk!

Nos tényleg hasonló. A párom egy "fullos" kis Nő, kilennél tőle. Én is a lábai előtt heverek ennyi év után is
Elhiszem!
Meg ugye volt is itt róla korábban néhány (fotó) szösszenet, amire emlékszem nyilván....
Biztosan, de örömmel "kilennék" Tőle!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 04. 30. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 07:23

Biztosan, de örömmel "kilennék" Tőle!

Nos tényleg hasonló. A párom egy "fullos" kis Nő, kilennél tőle. Én is a lábai előtt heverek ennyi év után is
Majdnem lehetetlen kategória. Sajnos egy is nehéz, nem 3-4...

Pedig nem lehetetlen. Én tegnap is gangbang buliban voltam. Felváltva 3 lány gangbangezett.
(Ez egy válasz Mannerpar üzenetére (2024. 05. 03. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem a Black belt?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 14:15

Pedig nem lehetetlen. Én tegnap is gangbang buliban voltam. Felváltva 3 lány gangbangezett.
Azért picit más egy fizetős buli, mint egy privát. De kinek mi. Semmi baj a fizetőssel, de mi másra gondolnánk.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 14:15

Nagyon jó lenne egy Bukkake partin spriccelgetni, biztosan repetáznák is