Sziasztok! 1 lany tobb fius felallashoz keresunk olyan csoportokat akik vettek mar reszt hasonloban. Minimum 3 max 10 fos csoportokat vagy barati tarsasagokat keresunk. Tovabbi infokat talaltok az oldalunkon. Solo pasi vagyok de szivesen beszallnek fele kretenek kimeljenek.
Tolna megyéből nincs ilyenre lehetőség párommal elmennénk akár csak nézönek
Sziasztok!Léteznek ilyen bulik Budapesten?
Erdekelne

Mi benne lennénk egy ilyenben
Szívesen csatlakoznék én is
Erre nagyon frappáns válasz, hogy ez a topic: "Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?" a harmadik oldalon van. Már leírtam a véleményem milliószor az oldallal kapcsolatban, meg azzal kapcsolatban, hogy a párok, akik ha valójában keresnek is, miért mindig a szájhősökkel akadnak össze, akik pedig elmennének, azoknak meg miért nem válaszolnak.
Kiprobaltuk vegre ezt is
velem egyutt 4 pasi plusz a Parom. A storyt nem irom le, mert csak le leszek hurrogva...

Pedig jól írsz. Én kíváncsi lennék rá.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 08:23

Kiprobaltuk vegre ezt is
velem egyutt 4 pasi plusz a Parom. A storyt nem irom le, mert csak le leszek hurrogva...

Sziasztok! Szívesen csatlakoznék! Ff tag
Sziasztok! Biszex gangbang esetleg? Pl szívesen nyalnám a spermát a hölgyről gangbang közben. De csak pasis gangbang is érdekelne...
Az oldalról és az oldal felhasználóinak hajlandóságáról bárminemű találkozóval kapcsolatban sokat elárul, hogy a "Találtál már szexpartnert az oldalon és ha igen, hogyan találj" topik a 4. oldal közepén csücsül. GangBang, Bukkake? Azért jóval nyitottabb és elfogadóbb országot kell felkeresni, csak úgy, mint Szájernek, mert itt mindenki csak ábrándozik meg megvezeti a másikat. Magyarország a képmutatás, és hazugság országa.
Elég szétnézned mi folyik itt a fórumon. Ilyen gyökerek mint ez az "andrew88" beír mindenhova minden faszságot a "feleségéről" akit egyik percben imádja torkon lőni a másikban meg a kedves neje nem nyeli le. Szegény. Igen itt ez dívik, trollok trollok hátán.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 12:15

Az oldalról és az oldal felhasználóinak hajlandóságáról bárminemű találkozóval kapcsolatban sokat elárul, hogy a "Találtál már szexpartnert az oldalon és ha igen, hogyan találj" topik a 4. oldal közepén csücsül. GangBang, Bukkake? Azért jóval nyitottabb és elfogadóbb országot kell felkeresni, csak úgy, mint Szájernek, mert itt mindenki csak ábrándozik meg megvezeti a másikat. Magyarország a képmutatás, és hazugság országa.
Igazad van! Ezért érdemes csupán beszélgetésre használni az oldalt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 10:32
Törölt felhasználó (4466162)

Elég szétnézned mi folyik itt a fórumon. Ilyen gyökerek mint ez az "andrew88" beír mindenhova minden faszságot a "feleségéről" akit egyik percben imádja torkon lőni a másikban meg a kedves neje nem nyeli le. Szegény. Igen itt ez dívik, trollok trollok hátán.
Ez aláhúzza, amit mondtam, hogy itt mindenki csak álmodozik. És az ország az álszentek és hazugok országa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 10:32
Törölt felhasználó (4466162)

hát igen..itt kevés a szava hihető még az se biztos ha nönek mondja valaki magát...szerintem
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 12:36

Ez aláhúzza, amit mondtam, hogy itt mindenki csak álmodozik. És az ország az álszentek és hazugok országa.
Általában nem. Aki nőnek adja ki magát az 99% férfi, a pároknál valahol 80% lehet az arány.
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 13:01

hát igen..itt kevés a szava hihető még az se biztos ha nönek mondja valaki magát...szerintem
Nekünk nemrég volt egy ilyen sztori Budaörsön, egy napközbeni klubban.
Bementünk egy szobába ketten, és bejött még 3 srác.
A látványtól hamar elélveztem, és kedvesemet pedig
jól megizzasztották. 20 perc alatt “kivégzett mindenkit”...
Beszéltünk róla utána, majd közölte, hogy bírta volna még...
Majd egyszer legközelebb is kipróbáljuk... (Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 12. 11. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 11:09
Bementünk egy szobába ketten, és bejött még 3 srác.
A látványtól hamar elélveztem, és kedvesemet pedig
jól megizzasztották. 20 perc alatt “kivégzett mindenkit”...

Beszéltünk róla utána, majd közölte, hogy bírta volna még...

Majd egyszer legközelebb is kipróbáljuk... (Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 12. 11. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk egyszer a párom 3 adagot kapott a cicikre. Óriási élmény volt.
Mi kedveljük s most év végén is próbálkozunk szervezni ilyesmit
Kár hogy jobban el szállt felettem az idő mint kellett volna!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 15:25

Mi kedveljük s most év végén is próbálkozunk szervezni ilyesmit