Elég szétnézned mi folyik itt a fórumon. Ilyen gyökerek mint ez az "andrew88" beír mindenhova minden faszságot a "feleségéről" akit egyik percben imádja torkon lőni a másikban meg a kedves neje nem nyeli le. Szegény. Igen itt ez dívik, trollok trollok hátán.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 12:15

Az oldalról és az oldal felhasználóinak hajlandóságáról bárminemű találkozóval kapcsolatban sokat elárul, hogy a "Találtál már szexpartnert az oldalon és ha igen, hogyan találj" topik a 4. oldal közepén csücsül. GangBang, Bukkake? Azért jóval nyitottabb és elfogadóbb országot kell felkeresni, csak úgy, mint Szájernek, mert itt mindenki csak ábrándozik meg megvezeti a másikat. Magyarország a képmutatás, és hazugság országa.
Az oldalról és az oldal felhasználóinak hajlandóságáról bárminemű találkozóval kapcsolatban sokat elárul, hogy a "Találtál már szexpartnert az oldalon és ha igen, hogyan találj" topik a 4. oldal közepén csücsül. GangBang, Bukkake? Azért jóval nyitottabb és elfogadóbb országot kell felkeresni, csak úgy, mint Szájernek, mert itt mindenki csak ábrándozik meg megvezeti a másikat. Magyarország a képmutatás, és hazugság országa.
Sziasztok! Biszex gangbang esetleg? Pl szívesen nyalnám a spermát a hölgyről gangbang közben. De csak pasis gangbang is érdekelne...
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék! Ff tag
Pedig jól írsz. Én kíváncsi lennék rá.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 08:23

Kiprobaltuk vegre ezt is
velem egyutt 4 pasi plusz a Parom. A storyt nem irom le, mert csak le leszek hurrogva...

Kiprobaltuk vegre ezt is
velem egyutt 4 pasi plusz a Parom. A storyt nem irom le, mert csak le leszek hurrogva...

Erre nagyon frappáns válasz, hogy ez a topic: "Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?" a harmadik oldalon van. Már leírtam a véleményem milliószor az oldallal kapcsolatban, meg azzal kapcsolatban, hogy a párok, akik ha valójában keresnek is, miért mindig a szájhősökkel akadnak össze, akik pedig elmennének, azoknak meg miért nem válaszolnak.
Szívesen csatlakoznék én is
Mi benne lennénk egy ilyenben
Erdekelne

Sziasztok!Léteznek ilyen bulik Budapesten?
Tolna megyéből nincs ilyenre lehetőség párommal elmennénk akár csak nézönek
Sziasztok! 1 lany tobb fius felallashoz keresunk olyan csoportokat akik vettek mar reszt hasonloban. Minimum 3 max 10 fos csoportokat vagy barati tarsasagokat keresunk. Tovabbi infokat talaltok az oldalunkon. Solo pasi vagyok de szivesen beszallnek fele kretenek kimeljenek.
Többször vettem és veszek részt ilyen buliban és isteni élmény
Nálunk egyszer a párom 3 adagot kapott a cicikre. Óriási élmény volt.
Sziasztok...... ha komolyan gondoljátok szívesen csatlakoznék én is...........diszkrét, igényes, megbízható ffiként
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2019. 12. 04. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 04. szerda 22:03

Mostanában mi is sokat foglalkozunk a gondolattal milyen is lehett egy 4..5 pasis gang bang igy biztosan ki is próbáljuk a közeljövőben

Kár hogy:
1, az adatlapodon nincs kép. Lehet hogy nagyon izmos vagy , de lehet hogy az adataid alapján nagyon elhízott...
2, a barátnőd sem létezik az adatlapon.
1, az adatlapodon nincs kép. Lehet hogy nagyon izmos vagy , de lehet hogy az adataid alapján nagyon elhízott...
2, a barátnőd sem létezik az adatlapon.
Rendben
(Ez egy válasz szobmi001 üzenetére (2019. 12. 11. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha kipróbálnátok, szóljatok. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2019. 12. 04. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 04. szerda 22:03

Mostanában mi is sokat foglalkozunk a gondolattal milyen is lehett egy 4..5 pasis gang bang igy biztosan ki is próbáljuk a közeljövőben

Én is szivesen részt vennék egy ilyen “buliban”