Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#938   2015. 01. 15. csütörtök 15:27
maresz84 maresz84
Na ma egy jó nap volt...kicsit kulturáltabb lett a király utca.
új fotel egy kis plusz takaíitás.
Bementem f 12 re pár öreg matyizott a másiknak..leültem az első sorba..
12 kor belépet egy 30-40 közötti pár.Csajszin mini szoknya.Leült mellém,pasija szembe velem velünk.
Jól megnéztem a csajt elkezdtem simogatni a térdét majd a combját....szét rakta a lábát benyultam nem volt rajta bugyi,közbe pasija elkezdte verni magának.
Simogattam,kigombolta nadrágom elkezdett szopni,pucsitva palija nyalta miközbe szopott,levettem a felsöjét,huzott a farkamra egy gumit rám ült háttal..közbe pasiját szopta...feltérdelt hátulról dugtam..közbe pasiját szopta....(közbe persze öregek figyeltek)
Jeleztem hogy mindjárt elélvezek....letérdelt lehuzta gumit leszopott elélveztem....
Leültem törölgetni magam addig pasija a szájába verte.
tiszta film jelenet nyes

Összekapták magukat köszöntek kimentek.
szöke csaj kökemény feszes cici ,kerek popsi..szük punci....

30 as pasi vagyok 90 kg

Király utca fejlődik smile
#937   2015. 01. 14. szerda 16:18
fiatalsrac82 fiatalsrac82
vigyor3 Hehe nyes
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2015. 01. 14. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 15:47
Lesznek bőven pasik,nem hagynak unatkozni,ne aggódj előre feleslegesen.
#936   2015. 01. 14. szerda 15:47
zenitó zenitó
Lesznek bőven pasik,nem hagynak unatkozni,ne aggódj előre feleslegesen.
#935   2014. 12. 31. szerda 20:16
harmonia07-31 harmonia07-31
Mi is így jártunk :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2014. 12. 12. péntek 19:07
Na szétnéztünk mi is a dob utcában:-(
Kezdő párként,amit gondoljuk minden ott lakó tudott is :-(
Értjük hogy nem akartak semmi jóról lemaradni de ami ott volt az egy katasztrófa:-(
Belépünk segítőkész emberke körbevezet elmagyaráz mindent ennek örültünk is mivel még nem jártunk ott gondoltuk hátha ezt is kipróbáljuk smile
De egy szusszanásnyi időt sem adva az ujjoncoknak mindenki a seggünkben loholva mindenhová kísérnek a kiéhezett kanok,azt gondolván hogy jött új hús aki nem is járt itt és egyből egymásnak esünk az első zugban dugunk és mindenkit be is veszünk:-(
Hát elég rendesen el is vették a kedvünket az egésztől így tipli volt a vége és nem is akarunk többet menni!!!!
Ennyit a nagy szexmoziról:-(
#934   2014. 12. 28. vasárnap 12:30
maarimar maarimar
nem nyomulnak ezerrel türelmesebbek az emberek és ha nemet mondasz nem kell megismételned értik elsőre sőt fel is fogják
#933   2014. 12. 27. szombat 20:45
X Törölt felhasználó (937871)
Köszönönet a mai lánynak aki 4 felé volt ott! Nagyon sexi volt. Jól megbasztam volna de sokan voltak körülötte! Jó volt nézni ahogy szopott! Biztos jól csinálta! smile
#932   2014. 12. 27. szombat 20:07
maarimar maarimar
azért a swinger nem összekeverendő a szex mozival
a klubokba más felfogású emberek járnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930425)
2014. 12. 18. csütörtök 16:05
Ahogy olvastátok is sok embernek pedig jó élménye van a helyről.....Sokszor jártam már én is ott,ennek ellenére nem tartom magam "lakó"-nak,ahogy volt szerencsétek nevezni a többieket! Ezt ki is kérem a magam meg a többi teljesen normális vendég nevében is! Talán le kellene szállni a magas lóról és kicsit elgondolkodni! Mégis mi a f..szt gondoltatok,miről szól egy szexmozi? Bálterem,ahol a táncrend alapján babazsúr lesz meg habos kakaó? És majd Ti kegyeskedtek megmondani,mit tehet valaki és mit nem? Menj el egy swingerbe,ott sem kímélnek.....sajnos ha bevállalod,hogy elviszed a barátnődet,párodat,főleg ha csinos is,akkor erre fel kell készülni! Gondolom,ha meg pont leszartak volna benneteket,akkor meg az lett volna a bajotok... Amúgy meg ha feltaláltátok volna magatokat és tényleg figyeltetek...vannak kabinok,sőt szobák,amik zárhatóak,így a kutya se tudott volna zavarni és ha oly sok párnak,embernek ez megfelelt,akkor valószínű azoknak is jó lesz,akik utánatok jönnek. A "lakók" pont leszarják a véleményeteket és nem fogtok hiányozni smile
#931   2014. 12. 18. csütörtök 16:20
kapucsino kapucsino
Köszönjük a hozzászólásod..
vigyor2 buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930425)
2014. 12. 18. csütörtök 16:05
Ahogy olvastátok is sok embernek pedig jó élménye van a helyről.....Sokszor jártam már én is ott,ennek ellenére nem tartom magam "lakó"-nak,ahogy volt szerencsétek nevezni a többieket! Ezt ki is kérem a magam meg a többi teljesen normális vendég nevében is! Talán le kellene szállni a magas lóról és kicsit elgondolkodni! Mégis mi a f..szt gondoltatok,miről szól egy szexmozi? Bálterem,ahol a táncrend alapján babazsúr lesz meg habos kakaó? És majd Ti kegyeskedtek megmondani,mit tehet valaki és mit nem? Menj el egy swingerbe,ott sem kímélnek.....sajnos ha bevállalod,hogy elviszed a barátnődet,párodat,főleg ha csinos is,akkor erre fel kell készülni! Gondolom,ha meg pont leszartak volna benneteket,akkor meg az lett volna a bajotok... Amúgy meg ha feltaláltátok volna magatokat és tényleg figyeltetek...vannak kabinok,sőt szobák,amik zárhatóak,így a kutya se tudott volna zavarni és ha oly sok párnak,embernek ez megfelelt,akkor valószínű azoknak is jó lesz,akik utánatok jönnek. A "lakók" pont leszarják a véleményeteket és nem fogtok hiányozni smile
#930   2014. 12. 18. csütörtök 16:05
X Törölt felhasználó (930425)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 19:11
Hát köszönjük de ez sajnos nem vigasz:-(
de reméljük az ott lakók is olvassák ezt ezeket és hátha az utánunk érkezőknek talán jobb soruk lesz smile
Mi már biztos nem megyünk többet:-(!!!!!!!!!!
#929   2014. 12. 18. csütörtök 09:32
X Törölt felhasználó (125544) VIP
Meg ma este le pár a Dob utcai moziba?
#928   2014. 12. 13. szombat 22:23
X Törölt felhasználó (878972)
hmm mesélj róla picit?ki volt az a partner és mi történt a moziba??
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 12. 13. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 20:11
Nekünk mindig kellemes élmény a Dob utca,hétfőn is kellemesen éreztem magam,mondjuk jó partnert vittem smile vagy ő vitt?? smile
#927   2014. 12. 13. szombat 20:11
kapucsino kapucsino
Nekünk mindig kellemes élmény a Dob utca,hétfőn is kellemesen éreztem magam,mondjuk jó partnert vittem smile vagy ő vitt?? smile
#926   2014. 12. 13. szombat 19:11
X Törölt felhasználó (915896)
Hát köszönjük de ez sajnos nem vigasz:-(
de reméljük az ott lakók is olvassák ezt ezeket és hátha az utánunk érkezőknek talán jobb soruk lesz smile
Mi már biztos nem megyünk többet:-(!!!!!!!!!!
#925   2014. 12. 13. szombat 09:17
X Törölt felhasználó (914133)
Velunk is szinte ugyan ez volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Értjük hogy nem akartak semmi jóról lemaradni de ami ott volt az egy katasztrófa:-(
Belépünk segítőkész emberke körbevezet elmagyaráz mindent ennek örültünk is mivel még nem jártunk ott gondoltuk hátha ezt is kipróbáljuk smile
De egy szusszanásnyi időt sem adva az ujjoncoknak mindenki a seggünkben loholva mindenhová kísérnek a kiéhezett kanok,azt gondolván hogy jött új hús aki nem is járt itt és egyből egymásnak esünk az első zugban dugunk és mindenkit be is veszünk:-(
Hát elég rendesen el is vették a kedvünket az egésztől így tipli volt a vége és nem is akarunk többet menni!!!!
#924   2014. 12. 13. szombat 06:09
X Törölt felhasználó (910591)
Sziasztok! Több arcát is tudja mutatni a dob utcai mozi, most Ti a rosszabbik felét láttátok... :-/
#923   2014. 12. 12. péntek 22:20
X Törölt felhasználó (923054)
A dob utcai vagy a királyucai a jobb?
#922   2014. 12. 12. péntek 19:07
X Törölt felhasználó (915896)
#921   2014. 12. 11. csütörtök 18:20
X Törölt felhasználó (827669) VIP
Üdv hol van ilyenre lehetőség?
#920   2014. 12. 10. szerda 01:08
X Törölt felhasználó (125544)
Sziasztok.
Kár, hogy nem a Dob utcába jöttetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 09. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247222)
2014. 12. 09. kedd 13:07
Sziasztok.
Szombaton voltunk a Királyban.Ismét csalódtunk.
Nem hetero nap volt, hanem homo.
Feleségem combfixben, piros bodyban. Még megszopatni sem akarta senki, nehogy megb... -ni.Helyette engem néztek, illetve azt, hogy hogy szop le engem. Pedig nagyon rákészült.
Nem egy nagy élmény volt.
#919   2014. 12. 09. kedd 16:45
X Törölt felhasználó (906510)
Ma valaki megy moziba?
Hölgyek vagy párok közül? szívesen ismekednék. smile

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1258db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 04. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!