Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#538   2012. 06. 04. hétfő 21:00
Ndeer Ndeer
Sziasztok! Nem tudom itt linkelni szabad e, google-ben keressetek rá "szexmozi Debrecen", és a legelső találat smile Én nem voltam még ott, de szimpatikusnak tűnik a hely, írhattok is nekik, infót is kérhettek! Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774695)
2012. 06. 02. szombat 18:17
Sziasztok. Párommal szeretnénk ellátogatni egy szexmoziba. Tud valaki Szabolcs vagy Hajdú megyében? Még nem voltunk ilyen helyen. Érdekelne, hogy mennek ott a dolgok...Remélem valaki tud felvilágosítást adni.
#537   2012. 06. 02. szombat 18:17
X Törölt felhasználó (774695)
Sziasztok. Párommal szeretnénk ellátogatni egy szexmoziba. Tud valaki Szabolcs vagy Hajdú megyében? Még nem voltunk ilyen helyen. Érdekelne, hogy mennek ott a dolgok...Remélem valaki tud felvilágosítást adni.
#536   2012. 06. 02. szombat 08:15
X Törölt felhasználó (839447)
Persze, de hirtelen indíttatásból mentünk le, azért nem szóltunk itt. Legalább szemügyre vettük a helyet - ami egyébként kifejezetten tetszetős smile . Legközelebb szólunk és reméljük élet is lesz...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 06. 02. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 07:39
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám. Ha jeleznétek itt, hogy mentek, biztos sikeretek lett volna. Sokan épp a bizonytalanság végett nem mennek el.
#535   2012. 06. 02. szombat 07:39
karpat57 karpat57
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám. Ha jeleznétek itt, hogy mentek, biztos sikeretek lett volna. Sokan épp a bizonytalanság végett nem mennek el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839447)
2012. 06. 02. szombat 02:30
Néhány napja voltunk a Dob utcai intézményben, de lehet, hogy rosszkor, mert alig voltak lent (4-5 ember), és ők is nagyrészt melegek. Úgyhogy hiába csinosította ki magát Eri, hoppon maradt... Azt hittük, hogy nagyobb a forgalom. Még próbálkozunk smile
#534   2012. 06. 02. szombat 02:30
X Törölt felhasználó (839447)
Néhány napja voltunk a Dob utcai intézményben, de lehet, hogy rosszkor, mert alig voltak lent (4-5 ember), és ők is nagyrészt melegek. Úgyhogy hiába csinosította ki magát Eri, hoppon maradt... Azt hittük, hogy nagyobb a forgalom. Még próbálkozunk smile
#533   2012. 05. 24. csütörtök 21:03
Demona Demona VIP Admin
IDE CSAK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKAT, TAPASZTALATOKAT ÍRJATOK felkialtas
SZEXMOZI TÁRSKERESŐT http://www.goldengate.hu/forum/tema/104014-SzexMOZI-tarskereso TALÁLJÁTOK
#532   2012. 05. 24. csütörtök 16:55
X Törölt felhasználó (442314)
Sziasztok! Nagyon izgató volt számunkra, ezért megyünk holnap is smile
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 23. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 21:00
Nos? Voltatok? Mi a véleményetek?
#531   2012. 05. 24. csütörtök 11:04
X Törölt felhasználó (450568)
debreceni mozis élménye van valakinek?
#530   2012. 05. 24. csütörtök 08:46
zsozs70 zsozs70
voltatok??milyen??
#529   2012. 05. 23. szerda 22:32
pqter pqter
szívesen csatlakoznék egy párhoz...
#528   2012. 05. 23. szerda 21:00
BridgeWay BridgeWay
Nos? Voltatok? Mi a véleményetek?
#527   2012. 05. 20. vasárnap 08:07
BridgeWay BridgeWay
Sikerült eljutni a Király utcába tegnap..
Összesen 2 srác volt bent a mozirészben, mi a leghátsó sorban a sarokba ültünk le. Végre hetero film ment, meg is jött a kedvünk hamar egymáshoz finom 1 fiú ült le mellénk, ő testközelből figyelte ahogy a párom gugol előttem és szopizik. Tetszett neki a dolog mert hamar elővette a farkát és elkezdte verni eljen , nagyon felszabadultunk a végére, a páromat lefektettem a hátsó sorban és úgy nyaltam a punciját, s közben ujjaztam a popsiját hawaii Nem sok kellett drágámnak, hamar hangos nyögésekkel a csúcsra ért wink
Sokat huncutkodtunk még ott a srác előtt, párom direkt felé pucsítva szopizott engem kacsint , úgy dugtam hátulról, hogy a srác felé támaszkodott a padra és nézze őt ahogy veri magának vigyor0
Nagyon izgi volt, hatalmasat lőttem a párom szájába a végén....
Jó lett volna, ha a srác egy picit "próbálkozott" volna, mert -bár többesben a párom nincs benne-, de egy kis farokverésre és cicire élvezésre biztos,hogy rá tudtam volna venni circling
Szóval összességében azt kell mondjam, széles vigyorral az arcunkon, kielégülve távoztunk a Király utcai szexmoziból eljen Jó volt.
#526   2012. 05. 19. szombat 11:09
X Törölt felhasználó (797483)
Ez felháborító! Akkora taplóság, hogy beleegyezésetek nélkül felvették! violent

De igenis pedig botrányt kellett volna csapni. boxer Egyszer emléxem, hogy egy doggingnál a páromat gumi nélkül akarták megbaszni, szóltam a fickónak, hogy mindjárt elmegyünk, ha ilyennek próbálkozik.

A többi srác tök rendesen mellénk állt. Faszi el is húzott onnan. A kocsog bunkó!
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 19. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 07:03
Mi általában a Dob utcai szexmozit látogatjuk, igaz nem túl sürün, de az nyerte el a tetszésünket.. Sajnos a legutóbbi alkalommal, mikor egy kabinban voltunk, párom engem kényeztetett, kezével pedig a lyukon átkandikáló méretes "betolakodót" smile izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra smile Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(
#525   2012. 05. 19. szombat 10:33
X Törölt felhasználó (845222)
Mi is jártunk már így.
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 19. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 08:48
Inkább vigyor2 a vége nem :-(
#524   2012. 05. 19. szombat 08:48
BridgeWay BridgeWay
Inkább vigyor2 a vége nem :-(
#523   2012. 05. 19. szombat 07:03
BridgeWay BridgeWay
Mi általában a Dob utcai szexmozit látogatjuk, igaz nem túl sürün, de az nyerte el a tetszésünket.. Sajnos a legutóbbi alkalommal, mikor egy kabinban voltunk, párom engem kényeztetett, kezével pedig a lyukon átkandikáló méretes "betolakodót" smile izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra smile Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(
#522   2012. 05. 15. kedd 16:41
X Törölt felhasználó (73402)
sziasztok!
végigolvastam a topicot és kinek milyen az ízlése, saját dolga. ha valaki ilyen helyre megy, az élvezetet keresni, így voltam ezzel én is, mikor lementem a hegedűs gyula utcai moziba.
szombat este 10 óra felé érkeztem meg. vettem egy jegyet, 1000 forintért és mehetett a mozi. hetero és homo termek vannak. a heteroban mennek a filmek (leszbi, édeshármas és minden). voltak hárman a teremben. az utolsó sorban ketten verték. voltak páran akikkb 2-3 pár percenként ki-bejárkáltak felváltva a két terem között. 20 percet voltam a heteroba, mikor gondoltam átnézek a homoba is. ott már többen voltak, majdnem tömve volt. minden sorban és minden széken ültek. kb 5 percet kellett várni, mikor egy 45 körüli férfi elővette a hatalmas farkát és el kezdte verni. erre 3 másik is. pár perc után az utolsó sor mögötti kis beugrókban már ment a szopatás igen keményen. a többiek nézték és verték a faszukat. néztem őket azután kimentem át a heteroba ott könnyítettem magamon majd elmentem.
első mozis élményem volt. legközelebb másik helyre nézek le!
#521   2012. 05. 12. szombat 12:07
X Törölt felhasználó (844692)
vasárnap délután melyik moziba érdemes menni???
#520   2012. 05. 12. szombat 10:46
fenomenr9 fenomenr9
meglesem a károly krt-i mozit mi is van ott smile
#519   2012. 04. 02. hétfő 22:26
beraknam beraknam
Eléggé behalt a topic...Senki nem volt mozizni sehol? Semmi történet? Lányok, párak járnak?

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1258db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 04. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!