Sziasztok
Ha esetleg itt van az a fiatal pár vékony magas feltűnően csinos hölgy taggal akik ott voltak Péntek este a Gloryban akkor szóval szívesen megismerkednék veletek
Ha esetleg itt van az a fiatal pár vékony magas feltűnően csinos hölgy taggal akik ott voltak Péntek este a Gloryban akkor szóval szívesen megismerkednék veletek
Gloryba melyk nap érdemes lenézzni?
Sziasztok,
esetleg holnap valaki/valakik a glory cafeban?
esetleg holnap valaki/valakik a glory cafeban?
Sziasztok! Ma kora délután voltunk a Glory Cafeban és nagyon jól éreztük magunkat.Biztos ami biztos vittük magunkkal a fix beszálló pasinkat , így páromat ketten tudtuk kényeztetni az egyik kabinban.Voltak lent még rajtunk kívül még két pár is. Az egyik pár be vett plusz pasit , míg a másik pár csak egymással volt elfoglalva.A fix fiúnk után a délután lezárásaként bevetünk még egy srácot, mint kiderült ő is tag itt,ez úton is köszöni a párom a puncikitöltő farkát.
Sziasztok,
korábban mindíg napközben, kora délután mentem le a Gloryba, vagy a Dob utcába. Akkor nem voltak túl sokan, azt gondoltam, ez mindíg ilyen.
Pénteken este 8 körül voltam a Gloryban...hát tátva maradt a szám... kb. 4-5 pár volt, és kb 10 pasi.
A földszinten egy Hölgy táncolt, vetkőzött, mindenkihez odament egy kis simogatásért, nagyon élvezetes műsor volt. A tánc végén mindenki szétnézett a klubban, egy Hölgy a pincében a hátsó kabinban "svédasztalt" kínált fel...sokan megdugták, kb egy órán keresztül facsarta a farkakat!! A másik nagy kabinban egy Hölgy a párjával és egy másik pasival érezte jól magát, és a belógatott farkakat sem hagyta magukra.
Ezen kívül több kis kabinban is kényeztették egymást a párok, nagyon izgalmas volt!!
Egy szó mint száz, nem gondoltam volna, hogy ilyen élet van ott esténként, azt gondoltam, kicsit el van túlozva...
Én bátortalan voltam, biztos kicsavartak volna engem is, ha átlógatom...
korábban mindíg napközben, kora délután mentem le a Gloryba, vagy a Dob utcába. Akkor nem voltak túl sokan, azt gondoltam, ez mindíg ilyen.
Pénteken este 8 körül voltam a Gloryban...hát tátva maradt a szám... kb. 4-5 pár volt, és kb 10 pasi.
A földszinten egy Hölgy táncolt, vetkőzött, mindenkihez odament egy kis simogatásért, nagyon élvezetes műsor volt. A tánc végén mindenki szétnézett a klubban, egy Hölgy a pincében a hátsó kabinban "svédasztalt" kínált fel...sokan megdugták, kb egy órán keresztül facsarta a farkakat!! A másik nagy kabinban egy Hölgy a párjával és egy másik pasival érezte jól magát, és a belógatott farkakat sem hagyta magukra.
Ezen kívül több kis kabinban is kényeztették egymást a párok, nagyon izgalmas volt!!
Egy szó mint száz, nem gondoltam volna, hogy ilyen élet van ott esténként, azt gondoltam, kicsit el van túlozva...
Na most nagyon kíváncsi lettem ,azt hiszem meglesem ezt is
(Ez egy válasz Kriszkiváncsi üzenetére (2016. 04. 05. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 05. kedd 06:09
(Ez egy válasz Kriszkiváncsi üzenetére (2016. 04. 05. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Érezd jól magad, a pénteki tapasztalatom után, ajánlani tudom.
A férfiak nem voltak tolakodóak, kulturáltan viselkedtek. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 05. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 05. kedd 08:25
A férfiak nem voltak tolakodóak, kulturáltan viselkedtek. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 05. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)
Na most nagyon kíváncsi lettem ,azt hiszem meglesem ezt is
Engem az érdekelne, hogy travik szoktak lenn lenni a Glory -ban? Mennyire jellemző az ő jelenlétük? Mennyire kapósak?
Jövő héten valamikor lehet elmegyek, csak ezért kérdezem.
Jövő héten valamikor lehet elmegyek, csak ezért kérdezem.
Sziasztok!
Keresnèm azt a párt akivel ma ( 04.08.-án) este igen kellemesen elbeszèlgettünk a glory-ban!
Lili ès talán Csak vagytok!
Ti is ès èn is először voltatok lent!
Èn nagyon jól èreztem magam!
Hangsúlyozva hogy nem szexeltünk!
Ha magatokra ismertek kèrlek írjatok!
Keresnèm azt a párt akivel ma ( 04.08.-án) este igen kellemesen elbeszèlgettünk a glory-ban!
Lili ès talán Csak vagytok!
Ti is ès èn is először voltatok lent!
Èn nagyon jól èreztem magam!
Hangsúlyozva hogy nem szexeltünk!
Ha magatokra ismertek kèrlek írjatok!
Sajnos Debrecenben nincs ....marad a Cinema City
Jó lenne ha lenne
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2016. 04. 09. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2016. 04. 09. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresem azt a párt, akik ma délután voltak a Hegedűs szexmoziban! Futólag ismerkedtünk meg, pár szót váltottunk, ők Dorogról jóttek, azt mondták. Csak sajnos el kellett ugranom telefonálni és várnom is kellett, mire visszaértem már sajnos elmentetek! Ha látjátok, légyszi írjatok privátot, megadom a tel számom is és találkozzunk a héten! Ajánlom, ha van kedvetek, próbáljuk ki a glorycafét az Üllői úton! Kedden, 12.-én megyek, hA valaki ismeri őket, legyen kedves írjon nekem! Várom!!
Sajnos nincs. Régen volt a Csapó u. a szexshopban én rendszeresen jártam. Csak a sok bunkó miatt megszüntették mert kárt okoztak és loptak a shopból.
Sziasztok!
Nagyon izgat a téma, és szívesen kipróbálnék dolgokat! Még soha nem voltam ilyen moziban, de egyszerűen izgat, a publikus dolog, meg ha néznek. Érdemes kipróbálni úgy is, ha nem szeretnék a hardcore szexig menni? Laza tapi, izgatás, esetleg orális beleférne még. Mennyire tud megmaradni az anonimitás? Ma, maximum holnap gondoltam, úgy érnék rá! Lenne esetleg, aki eligazítana? Köszönöm!
21 / F
Nagyon izgat a téma, és szívesen kipróbálnék dolgokat! Még soha nem voltam ilyen moziban, de egyszerűen izgat, a publikus dolog, meg ha néznek. Érdemes kipróbálni úgy is, ha nem szeretnék a hardcore szexig menni? Laza tapi, izgatás, esetleg orális beleférne még. Mennyire tud megmaradni az anonimitás? Ma, maximum holnap gondoltam, úgy érnék rá! Lenne esetleg, aki eligazítana? Köszönöm!
21 / F
Nagyon klassz volt múlt hét szombaton az a pár akinek a feleségét Glory-ba, a leghátsó helységbe olyan sokan kényeztették! A férj nagy izgalommal nézte a kedvese kényeztetését! Mellei, puncija, teste nagyon egybe volt a hölgynek! Nekem a popsija tetszett a legjobban! Nagyon kellemes volt benne lenni! Szívesen találkoznák velük privátba, ha tudnám, hogy kik ők! Remélem a
vo
-narancsot a hölgy megkapta!!!
alf
dk alf
a
Sziasztok.Valami infot tudnatok adni errol a helyrol/Glory/ szeretnenk benezni,de meg nem voltunk ilyen helyen,elkebzelesunk sincs....hasonlo mint a klub?
Sziasztok írjatok privátban es mindent elmondok a helyről. Többször voltamsr!
Udv T (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 01. vasárnap 21:18
Udv T (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Valami infot tudnatok adni errol a helyrol/Glory/ szeretnenk benezni,de meg nem voltunk ilyen helyen,elkebzelesunk sincs....hasonlo mint a klub?
Szia! Írtunk privátba neked,köszönjük ha válaszolsz
Üdv: Párocska69 (Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 01. vasárnap 21:58
Üdv: Párocska69 (Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok írjatok privátban es mindent elmondok a helyről. Többször voltamsr!
Udv T
Udv T
Holnap (0515) délelőtt, kora délután van esély a Dob vagy a Király utcában? Nyitva vannak egyáltalán? Valaki ott lesz ilyen időtájt?
sziasztok megtudnátok adni a goy pontos címét szeretnénk megnézni
vagy akár a dob vagy a király útca címe is jöhet.köszönöm
vagy akár a dob vagy a király útca címe is jöhet.köszönöm

Zuzana K