Az tény, hogy nagyobb számban vannak ott bi, és meleg pasik, de párok is vannak..néha. Konkrétan tudom...
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2010. 11. 19. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 16:35
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2010. 11. 19. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem csak melegeknek való,nem a feleségemnek: párok biztosan nem járnak oda...pedig jó lenne
Szerintem csak melegeknek való,nem a feleségemnek: párok biztosan nem járnak oda...pedig jó lenne
Sziasztok.
Pároknak mire kell odafigyelni ilyen helyeken? Segítene valaki útbaigazítani?
Pároknak mire kell odafigyelni ilyen helyeken? Segítene valaki útbaigazítani?
azt hiszem a héten elmegyek oda egyenlőre egyedűl megnézem milyen
sziasztok A dob utcai mozival kapcsolatban annyit tudnék hozzáfüzni,hogy elég sok meleg ill, bi pasi jár oda. Rabszódikus az,hogy ki,kik mikor járnak oda kivétel a meghírdetett programok. Igaziból szerencse vagy előre megbeszélés kell hozzá. Egy kabinon max két nyilás van tehát ennnyi kuki belógatásra számithatsz)))
...Hát lehet sikeres a mozilátogatás, de spontán kell hozzá mázli! Már többször voltunk a párommal a Dob utcában, még a "régi" emeleti verzióban kezdtük. Az első alkalommal, kora délután hétköznap csak magunk, kb. 15 perc "moziélmény" után a drágám letolta a bugyiját és feltérdelt a széken!...........Cefetül megdöngettem......
Persze eljátszottunk a gondolattal mi lenne ha.............
Második alkalommal voltak néhányan a nézőtéren, hátra ültünk és némi felizgulás után diszkréten szopni kezdett a párom. Ő nem vette észre lehajolva az előző sorban bámuló és farkát verő versenyzőt, aki kis idő múlva már előttünk állt. Maflán csak annyit makogott "..nem baj?" Erre nézett fel a párom! Baromira felizgatott ahogy a párom bámulta a meredező kemény farkát! Bevallom, akkor azt sem bántam volna ha leszopja, de engem szopott, vele meg szemezett a mozifényben. Annyi szerencsére volt a figurában hogy nem ránk spriccelt, ....én viszont a párom szájába... Igggen jó volt! Mentünk máskor is, de arról később..................most megyek aludni!
Persze eljátszottunk a gondolattal mi lenne ha.............
Második alkalommal voltak néhányan a nézőtéren, hátra ültünk és némi felizgulás után diszkréten szopni kezdett a párom. Ő nem vette észre lehajolva az előző sorban bámuló és farkát verő versenyzőt, aki kis idő múlva már előttünk állt. Maflán csak annyit makogott "..nem baj?" Erre nézett fel a párom! Baromira felizgatott ahogy a párom bámulta a meredező kemény farkát! Bevallom, akkor azt sem bántam volna ha leszopja, de engem szopott, vele meg szemezett a mozifényben. Annyi szerencsére volt a figurában hogy nem ránk spriccelt, ....én viszont a párom szájába... Igggen jó volt! Mentünk máskor is, de arról később..................most megyek aludni!
sziasztok kellene nekem par bovebb info a dob utcai mozirol. mikor megy a filmvetites mikortol kezdenek. mikor erdemes menni. vegigolvastam a tropikot es erdeklodnek. beszelgettem a parommal es elmennenk mi is kiprobalni. mivel nemvagyunk budapestiek igy elotte leerdeklodnenk a dolgokat. nemhogy autozunk egy orat a semmiert. nem voltunk meg ilyen helyen es jol hangzik. furcsa mod meg a parom is egesz feldobodott a otlettol. elore is koszi az infokat sziasztok
Na erről a lyukas-kabinos dologról tényleg írhatna valaki bővebben...
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2010. 11. 08. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 08. hétfő 17:22
Sziasztok!! Egy buta kérdést szeretnék feltenni.A szexmoziban nem szexfilmet vetítenek?Hogyan működik? Átdugom a farkam a lyukon,és ki van odaát?Lehet hapsi?Látom a tuloldalt?A páromnak jó lenne,mert ő látná mit vesz a szájába,de nekem?A válaszokat előre is köszönöm.:egy tudatlan,de kíváncsi pár
Sziasztok!! Egy buta kérdést szeretnék feltenni.A szexmoziban nem szexfilmet vetítenek?Hogyan működik? Átdugom a farkam a lyukon,és ki van odaát?Lehet hapsi?Látom a tuloldalt?A páromnak jó lenne,mert ő látná mit vesz a szájába,de nekem?A válaszokat előre is köszönöm.:egy tudatlan,de kíváncsi pár
Szeretnénk mi is egy szexmozit kipróbálni. Kérem, hogy olyan PÁR aki volt már ilyen helyen, írjon a tapasztalatairól. Melyik hely a legkultúráltabb és milyen dolgokra kell figyelni.
-megtudná valaki mondani,hogy a Dob utcaiban a kabinba kb hányan lógatják be egy este?????
-kb hányat lehet lecumizni???
-kb hányat lehet lecumizni???
Bármikor mehetsz ezt nem lehet kiszámitani,talán pénteken vannak a legtöbben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 03. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 03. szerda 20:42
Törölt felhasználó (86984)
Mi mennénk.
CSak elég messze vagyunk, Vas megye.
Viszont amikor megemlítettem a csajomnak, hogy szophat úgy, hogy egy lukon csak átdugja valaki a farkát (ha jól értettem van erre lehetőség) attól teljesen beindult.
Szal milyen napon és milyen időben érdemes menni?
Viszont amikor megemlítettem a csajomnak, hogy szophat úgy, hogy egy lukon csak átdugja valaki a farkát (ha jól értettem van erre lehetőség) attól teljesen beindult.
Mi mennénk.
Kéthét múlva vasárnap elmennék a Dob utcai moziba.Lenne csatlakozó?-az írjon belső levelet.
sziasztok mi is csak tervezzük a dob utcai mozi látogatást
Nincs valami nagy forgalom ebben a témában... (Házas) párok közül volt már valaki a Dob utcában, vagy másik moziban? Cseréljünk tapasztalatot!
a dob utcába mikor vannak kevesen vagy sokan? köszi a választ
Kis élménybeszámolót írhatnál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 29. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 29. péntek 16:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 29. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (469603)
Délelött voltam a Királyba...4-5-en lehettünk...
dob utcaiba mit kell vinni mi célszerű
Délelött voltam a Királyba...4-5-en lehettünk...

akop
Zuzana Scepkova