Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1268   ma 10:02
zozee1 zozee1
Már nem ingyenes a pároknak?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (ma 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:21
Sokat nem vesztettek Számunkra szintén menekülős lett a hely Bementünk, szétnéztünk ennyi Mondjuk mi fizettünk is mert pont forgatás volt
#1267   ma 09:21
jirzi jirzi
Sokat nem vesztettek Számunkra szintén menekülős lett a hely Bementünk, szétnéztünk ennyi Mondjuk mi fizettünk is mert pont forgatás volt
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:30
Sokat nem, de eleget láttunk a kis ablakon. Azt meg nem tudtuk, hogy megnézhettük volna a helyet fizetés nélkül is, mert az unszimpatikus ember a kis ablakból a kérdésünkre válaszként odaböffentette, hogy “nincs”, majd ezzel a lendülettel le is zárta a beszélgetést azzal, hogy hátat fordított nekünk.
Biztosan sokaknak bejön a hely, köztük neked is, nem is szeretnénk meggyőzni, hogy mást gondolj róla. Velünk ez történt, ebböl vontuk le amit le tudtunk. Azt, meg, hogy mit sejtesz úgyszintén meghagyjuk neked, ezen szintén nem célunk változtatni.
#1266   ma 09:04
zozee1 zozee1
Úgy tudom több kabin is van ami zárható és nem is lehet belátni.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:30
Sokat nem, de eleget láttunk a kis ablakon. Azt meg nem tudtuk, hogy megnézhettük volna a helyet fizetés nélkül is, mert az unszimpatikus ember a kis ablakból a kérdésünkre válaszként odaböffentette, hogy “nincs”, majd ezzel a lendülettel le is zárta a beszélgetést azzal, hogy hátat fordított nekünk.
Biztosan sokaknak bejön a hely, köztük neked is, nem is szeretnénk meggyőzni, hogy mást gondolj róla. Velünk ez történt, ebböl vontuk le amit le tudtunk. Azt, meg, hogy mit sejtesz úgyszintén meghagyjuk neked, ezen szintén nem célunk változtatni.
#1265   tegnap 23:34
hnnngggh hnnngggh
Hát jó nagy faszkalapok tudnak lenni... pedig vannak spéci kabinok.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:14
Megkérdeztük, hogy van-e zárható fülke, és azt mondta az ott dolgozó szakadt, öreg tag, hogy nincs. De nem csak a pultos fickó volt unszimpatikus, a teljes társaság akit láttunk a bejáratból, azon a kis ablakon keresztül. Úgy tünt, hogy egy zárt vendégkörnek szánják azt a helyet, nem láttak bennünket szívesen ott. Ezt a helyzetet örömmel elfogadtuk!
#1264   tegnap 22:30
Házaspárka Házaspárka
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (tegnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:59
Fantasztikus hogy azon a kis ablakon olyan sokat láttatok! Igazából meg sem néztétek a helyet, amiért fizetnetek sem kellett volna. Átmentetek a Hegedűsbe a melegekhez. Ott jobb élményben volt részetek! Lehet sejteni hogy miért! Egészségetekre!
#1263   tegnap 17:59
bp.domperignon bp.domperignon
Fantasztikus hogy azon a kis ablakon olyan sokat láttatok! Igazából meg sem néztétek a helyet, amiért fizetnetek sem kellett volna. Átmentetek a Hegedűsbe a melegekhez. Ott jobb élményben volt részetek! Lehet sejteni hogy miért! Egészségetekre!
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:14
Megkérdeztük, hogy van-e zárható fülke, és azt mondta az ott dolgozó szakadt, öreg tag, hogy nincs. De nem csak a pultos fickó volt unszimpatikus, a teljes társaság akit láttunk a bejáratból, azon a kis ablakon keresztül. Úgy tünt, hogy egy zárt vendégkörnek szánják azt a helyet, nem láttak bennünket szívesen ott. Ezt a helyzetet örömmel elfogadtuk!
#1262   tegnap 13:14
Házaspárka Házaspárka
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (tegnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:34
Miért fordultatok ki?
#1261   tegnap 11:28
miegypar50 miegypar50
Tegnap is szuperül éreztük magunkat a sauna69ben
köszönjük a helynek, és a bátor, közeledni merő vendégeknek is!
megyünk még genderfree napokon, ha Pesten járunk!
#1260   tegnap 08:34
zozee1 zozee1
Miért fordultatok ki?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 21. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 09:17
Mi nemrég eldöntöttük, hogy lemegyünk az egyikbe Budapestem. A Glory Cafe volt közelebb, ezért oda mentünk. A bejárat után kifordultunk. Nem adtuk fel, átmentünk a Hegedüsbe, onnan abszolut elégedetten jöttünk ki. Mi zárható kabint kerestünk, ami a nagyobb termes részen volt.
#1259   tegnap 08:33
zozee1 zozee1
Miért fordultatok ki?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 21. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nemrég eldöntöttük, hogy lemegyünk az egyikbe Budapestem. A Glory Cafe volt közelebb, ezért oda mentünk. A bejárat után kifordultunk. Nem adtuk fel, átmentünk a Hegedüsbe, onnan abszolut elégedetten jöttünk ki. Mi zárható kabint kerestünk, ami a nagyobb termes részen volt.
#1258   2026. 08. 21. péntek 20:31
Markkson Markkson
Köszi a választ. Hasonló a tervünk smile
#1257   2026. 08. 21. péntek 09:17
Házaspárka Házaspárka
(Ez egy válasz Markkson üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 16:09
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
#1256   2026. 08. 20. csütörtök 16:51
X Törölt felhasználó (4826038) VIP
#1255   2026. 08. 20. csütörtök 16:09
Markkson Markkson
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
#1254   2026. 07. 27. hétfő 21:13
Todeo3 Todeo3
Sziasztok! Ilyenkor későn érdemes lemenni a Hegedűsbe vagy gyakorlatilag kihalt?
#1253   2026. 07. 27. hétfő 20:05
biboots biboots VIP
Nem rossz smile
#1252   2024. 04. 04. csütörtök 23:04
X Törölt felhasználó (4739769)
Van még ilyen? :o hol? Én csak németben voltam sexshopok alatt
#1251   2024. 04. 04. csütörtök 22:48
BenoK BenoK
Kedves Neven,
jó kis izgalmas történetet írtál le. Szívesen átéltem volna én is.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2011. 02. 22. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 22. kedd 12:39
Kedves Veronika és akiket még érdekel a téma.
Az élet úgy hozta,hogy az utóbbi pár évben egymás után ,két ,igen nyitott belevaló barátnőt adott a sors.
Engem mindig is érdekelt a mások előtti szeretkezés,csak oda partner is kell ugyebár.
Mikor még annó tudomásomra jutott a Radnóti utcán lévő glory -club,meg egyáltalán hogy ilyen helyek léteznek,persze engem is hajtott a vérem és kíváncsiságból elmentem szétnézni.
Mit mondjak először az ember meghökken,utána felocsúdik felteszi magának a kérdést mit keres itt,azután átveszi a hely hangulatát és beindul.
Persze azonnal elvittem a barátnőmet is,hosszú-hosszú rábeszélések árán,de elmentünk.
Azonnal ki akart menni és totál aberáltnak estem ki.Egy kis türelem, beszélgetés meg persze idő után lassan odáig jutottunk,hogy elkezdtünk egymással foglalkozni és nem zavart hogy vannak körülöttünk.
Becsábítottam egy olyan kis fülkébe, ami józanul vagyis míg az ember fiát lányát nem hajtja a vágy, eléggé visszataszító meg olyan kis lyukak is vannak az oldalán,és ott folytattuk amit kint elkezdtünk.
A lyukakban azonnal hímtagok jelentek meg,ami érdekes módon a barátnőmet egyáltalán nem zavarta,és egy idő után mikor már az önkontrollt átvette a szenvedély és a gyönyör el is kezdte őket simogatni.Pár srácot ily módon vagyis kézzel sikerült eljuttatni az orgazmusig amíg én vadul szeretkeztem vele.
Mit mondjak abszolút beindultam a látványtól,hogy más farkat markolászik , húzogat.
Utána sokat beszélgettünk,ebben neki mi volt a jó és meddig ment volna el.
Először is az izgatta fel, hogy én fene mód beindultam és az hogy az ő kis játéka milyen hatással volt rám.
Ha a környezet , fények ,emberek megfelelőek tovább is elmehetet volna,mondjuk egy bunkó beszólás nagyon le tudja lombozni az embert.
Ilyen helyen legyen az sexmozi,swinger-cub az a tapasztalat,hogy senki nem
er
alf
ős
alf
za
alf
koskodik
,nem lépi át az illető pár által állított határokat,tehát ha valakit izgat az együttlét közszemlére tétele ezeken a helyeken át tudja élni,nem kell szívbajosnak lenni.
Azóta, igaz mostanában jóval kevesebb alkalommal,voltunk már hasonló helyeken,swinger clubban,sexmoziban,
és színt vitt a szexuális életünkbe.Az első pár alkalommal nem kell azonnal beleugrani a közepébe egy kicsit visszafogottabban játszani,és ha ezek után úgymond józanul is a tükörbe tud az ember nézni,és van belső késztetés, tovább lehet menni,senki sem sérül és a kapcsolat is megmarad.
Kedves Veronika tapasztalatból mondom nyugodtan elmehettek szórakozni,aki egy kicsit rámenősebb és nektek nem felel meg ,határozottan le lehet állítani,ez a tapasztalat.
Üdvözlettel Neven
#1250   2024. 02. 02. péntek 21:50
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
#1249   2024. 02. 02. péntek 07:17
kerek popsi kerek popsi
Hajdú-Borsodban van?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1268db
Utolsó üzenet: ma 10:02

Hírek

2026. 08. 21. péntek 09:45
VIP tagság! Kedves GG tagok! Mától újra tudjátok hasznalni a bankkártyás fizetést VIP tagság vásárláshoz. Üdvözlettel Goldengate Szerkesztőség Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!