Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#298   2011. 05. 01. vasárnap 21:38
christiano christiano
Károly krt 14. Intim Center

Itt mozi nincs,csak videokabinok-kiválasztasz egy filmet és beülsz egy kabinba és az megy -vannak lyukas kabinok is-árat nem kérdeztem.

Király utca

Alagsori szexshop-van mozirész és kabinos rész is.10-22 óráig van nyitva.15:45-ig hetero filmek mennek a moziban,aztán zárásik meleg filmek.A belépő 800Ft/fő.Napijegy 1300Ft .Nincs páros nap vagy páros akció.A kabin külön 800Ft/fő/óra.Több kabin van ezek közül csak 2 kabin lyukas,de csak az egyik üzemel.Ja és ez a lyuk is nem másik kabinra néz hanem a mozitérre.Ezt furcsáltam kicsit.Mivel én akkor mentem mikor homo filmek mentek ezért nem fizettem be,csak kikérdeztem az eladót és készségesen válaszolt.
Azt mondja általában a hetero filmek vetítése alatt is többnyire melegek vannak.
Kérdeztem hogy szokott-e lenni olyan hogy a mozirészben akcióznak mondjuk egy lánnyal de azt mondta hogy nem jellemző de amugy semmi akadálya(azt hittem van valami házirend féleség)Durván ennyi majd legközelebb hetero idözónába megyek és beszámolok milyen belülről!

Dob utca
Ma mentem de sajnos zárva volt.Annyit még hozzáfűznék a múltkorihoz hogy a hely elött van egy kis park 3-4 paddal ideális hely egy kis terepszemlére ha valaki bátorságot gyüjtene hogy lemenjen és még bizonytalan.
Egyébként az a jó ezekben a helyekben hogy shop is és bemész nézelődni és ha ugy érzed nem mész be a moziba akkor nézelödsz egy darabig és simán kisétálsz. És a belépőről annyit még hogy egész napos-ha megunod leadod a kasszánál kifelé és szolsz hogy majd visszajössz akkor már nem kell fizetned hanem visszaadja a kártyád és lemehetsz.És nem kell tagsági hogy lemenj mert viszább írt valaki ilyet.A tagsági kártyát váltott emberkék hivatalosak ilyen privát bulikra.És szokott még lenni havonta franciaóra forgatás ide 4000Ft-ért be lehet nevezni.Azt viszont nem tudom hogy a tagsági kártya milyen bulikra jogosít meg hogy a franciaóra forgatásra is bemehetsz-e vele vagy külön kell fizetni.
Ez a forgatás nem a mozirészen történik hanem egy másik helyiségben(azthiszem az emeleten)
Most ennyi egyelöre..remélem hasznos információkat közöltem...jó mozizást!
#297   2011. 05. 01. vasárnap 18:05
X Törölt felhasználó (235908)
O.K.-köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235908)
2011. 05. 01. vasárnap 11:51
A Károly körúton hol van ilyen hely,és mi a neve megmondanád?? köszi
Jó lesz ha már valaki végignézi ezeket a halyeket sorban,és lesz róla pontos infónk!!! köszi
#296   2011. 05. 01. vasárnap 14:46
christiano christiano
Károly körút 14. Intim Center vagy valami ilyesmi a neve. Egy ilyen régi bérházban van azt hiszem az első emeleten van ez is egy shop,én is egy bizonyos dolgot akartam megnézni hogy lássam milyen valójában.Fel kell csengetni hogy beengedjenek mondjuk mikor én voltam 2hete délután nyitva volt az ajtó.
Itt a kabinos vagy mozi részbe nem mentem be mert nem azért mentem de láttam hogy van .
Majd megyek és folyt. köv.
ja az előző hsz-hoz meg lemaradt hogy a párom nem lesz velem ma a moziba nehogy félreértsetek!! wink
#295   2011. 05. 01. vasárnap 11:51
A Károly körúton hol van ilyen hely,és mi a neve megmondanád?? köszi
Jó lesz ha már valaki végignézi ezeket a halyeket sorban,és lesz róla pontos infónk!!! köszi
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 04. 30. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 30. szombat 21:17
Ja lemaradt hogy holnap is lenézek további információkért meg hát talán lesz lent lány vagy pár olyan 4-5 óra között. wink
És hamarosan elmegyek a Király utcába is meg a Károly körúton is van egy ilyen ojjektum .Azt is megnézem.
Csak hogy tudjuk már hogy mi a teljes ábra szexmozi téren Bp-en!
#294   2011. 04. 30. szombat 21:17
christiano christiano
Ja lemaradt hogy holnap is lenézek további információkért meg hát talán lesz lent lány vagy pár olyan 4-5 óra között. wink
És hamarosan elmegyek a Király utcába is meg a Károly körúton is van egy ilyen ojjektum .Azt is megnézem.
Csak hogy tudjuk már hogy mi a teljes ábra szexmozi téren Bp-en!
#293   2011. 04. 30. szombat 20:54
christiano christiano
Voltam ma a Dob utcai szexmoziba. Kellemesen csalódtam.A Hegedüs Gy. utcai után mindenre fel voltam készülve.Szexshop felül,pultnál veszel egy belépöt.1000Ft,azt mondta a srác ha lánnyal jössz ketten bemehettek 1 belépövel.De ez hivatalosan csak csütörtökön van igy,akkor párok napja van.Értelemszerűen a csütörtököt mondta a srác a legmozgalmasabbnak.
Kapsz egy mágneskártyát amivel lemész az alagsorba,itt van egy bárpult székekkel,meg bőr űlők.Beljebb menve a kabinok előtt elsétálsz és a mozi részbe érsz itt balra bőr(műbőr) űlők vagy kanapék vannak talán 3vagy 4 db jobbra van vagy 2-3 ugyanilyen fotel és egy ágy vagy heverö vagy minek is nevezzem.
Kulturált,tiszta hely kellemes benyomást keltett talán a légkondival spórolhatnának mert szerintem nagyon hideget csináltak.Úgyhogy ha valaki leviszi a párját az számoljon ezzel!!Azt hiszem ideális hely hogy meglepjem a páromat és leviszem ide.Ja és a wc is korrekt tiszta.1-2 ficko járkált as kabinok elött be-be néztek a mozirészbe,én elbeszélgettem a pultnál egy hozzám hasonló korú sráccal,ö is hölgyet vagy párt szeretett volna,de legalább tudjuk hogy kellemes hely és hamarosan újra próbálkozunk!!
#292   2011. 04. 29. péntek 10:41
X Törölt felhasználó (73402)
hali! az egész topicot alaposan átolvastam és örülök neki, hogy a többségnek pozitív volt a tapasztalata a szexmozizás terén itthon, Magyarországon.
Németországban próbáltam ki és ott nagyon meglepett, hogy extra pénz befizetésével válszthatsz hölgyek (30-50 kor) közül, akik kisegítenek, de csak kézimunka terén.
Itthon ilyen nncsen? Mit tudtok erről?
Ezek eszerint a Dob utcait ajánlja mindenki!?
#291   2011. 04. 28. csütörtök 16:52
lyáhim lyáhim
Párok Gyertek a Dob u i moziba
#290   2011. 04. 28. csütörtök 13:08
lyáhim lyáhim
Sziasztok, párok gyertek ma 4 körül a dob u i ba. 35 é fiu vagyok, én ott leszek
#289   2011. 04. 28. csütörtök 10:30
Voltunk a Király utcaiban,megint nem történt semmi! Lehet hogy korán voltunk? Szopatott ott már valaki???-kiváncsiak vagyunk?
#288   2011. 04. 24. vasárnap 22:40
christiano christiano
Hegedűs Gyula 1. szám egy alagsorban van egy szexshopból nyílik a 2 moziterem (1meleg és egy hetero)meg egy privát kabin.
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2011. 04. 24. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 24. vasárnap 09:16
hány szám a Hegedűs Gyula szexmozi köszi !!!!! worship
#287   2011. 04. 24. vasárnap 22:35
X Törölt felhasználó (797483)
Meglehet off vagyok, de állítólag a mozikon kívül vannak bárok, diszkók, ahol egészen természetes, hogy egymásba feledkeznek párok és néha többes szex is lesz belőle.

Mi a Capellát teszteltük.

Sajnos nem volt túl nagy forgalom, de rengeteg sötét helység volt és ezért simán el tudom képzelni, h igaz legyen.
#286   2011. 04. 24. vasárnap 09:16
MANO28 MANO28
hány szám a Hegedűs Gyula szexmozi köszi !!!!! worship
#285   2011. 04. 24. vasárnap 08:10
álmaimfarka álmaimfarka
Voltam a Hegedűs Gyula utcában, izgalmas volt. Jó lenne nem egyedül megismételni, akkor garantált a nagy élvezés!
#284   2011. 04. 21. csütörtök 19:20
álmaimfarka álmaimfarka
Sziasztok! Érdekelne a szexmozi, szívesen elkísérnék valakit egyik délelőtt!
#283   2011. 04. 19. kedd 09:36
A Dob utcaiba biztos nem megyünk,ott úgy elment a csajomnak a kedve mindentől,hogy még az enyémet sem csinálta meg! Amúgy volt lent egy pár "csaj" de elég erősen bevoltak rúgva és olyan 50 év körüliek voltak,szerencsére volt társaságuk mert a férfiak olyan 60 évesek lehettek!
Úgyhogy ha valaki tud egy olyan helyet ahol nincsenek ilyen vén faszok - az irjon mert oda mennénk szivesen!!!
#282   2011. 04. 19. kedd 05:05
fazonkirály fazonkirály VIP
a dob utcaiba lányok is járnak? mert szoxmoziban szerintem ritka a csaj
#281   2011. 04. 17. vasárnap 10:40
X Törölt felhasználó (774401)
Visszaolvastam... A dob utcat mar javasoltak. En ahanyszor voltam lent, mindig talalkoztam fiatalokkal is. Amugy en is 32 eves vagyok. Tobbszor megfordultam mar ott... Szerintem mukodik a hely smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 17. vasárnap 09:45
OKÉ-de hol tudsz ilyen helyet?
#280   2011. 04. 17. vasárnap 09:45
OKÉ-de hol tudsz ilyen helyet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2011. 04. 17. vasárnap 05:41
Tudok ilyen helyet ajanlani, de szolj nekem is, mert szivesen csatlakoznek smile
#279   2011. 04. 17. vasárnap 05:41
X Törölt felhasználó (774401)
Tudok ilyen helyet ajanlani, de szolj nekem is, mert szivesen csatlakoznek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 08. péntek 21:46
Akkor hol lehet LYUKAZNI ? Tudnék ma vinni 2 csajt !!!

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1258db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 04. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!