szia ez egy igazán jó szori én is levinnám a párom ha végra hajlandó lenne rászánni magát
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 06. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 21:07

...folytatás......behunyom szemem falnak dölve élvezem hogy szopik a csajszi,valaki kotorász a nemi szervernél..csaj abbahagyja-mondja nem tud igy szopni hogy ezek ketten a szájánál matatnak.Basszus mondtam nem voltam világos?Erre mondja a csávó ne hisztériázzak.Na baszátok meg akkor ! Elraktam a farkamat és kijöttem.A csaj mondta maradjak még ne menjek élvezzek a szájába ,csávók is mondják maradjak még,csak ne hisztizzek.Hát én inkább kijöttem.Aki heteronak nézett srác kérdezi mi volt?Elmondom,mondja hogy öt már invitálta az a faszi iszogatni,nem ment ,és ezért nem ment volna a kabinba se így,de velem bevitte volna a nöt.Hát biztos jobb lett volna mert ő nem kolbászt lesni jött,ahogy én se .Szegénycsaj meg eltudom képzelni hogy bennmarad szopni aztan a két faszit nézheti ahogy egymást cirogatják!!Én pedig szívesen torkon löttem volna.Jó csaj volt.Az 50-es nö még szopott épp a mozitéren,kijöttem és hazajöttem.Amugy tetszett a dolog,leszámítva az értetlen langyikat a mogyorózással!Menni fogok máskor is egy normális pár csak kerül valamikor!!
Csajom még mindíg bizonytalan.Sőt még jobban mint elötte ugy látom!
Bocsánatot kérek mindenkitöl a sok elütésért!! Még most volt idöm visszaolvasni...katasztrofális..legközelebb jobban ügyelek és csak akkor ülök le írni ha nem kell rohanjak vele,és lesz időm nyugodtam bepötyögni a sztorit!
Amugy volt lent egy nagycicis fiatal széparcú lány aki iszogatott a barátjával a pultnál de ők elmentek,nem mentek be a moziba vagy a kabinokhoz.Barátnőmnek is ezt magyarázom hogy attól mert lemegyünk nem muszály belevetnie magát ha nincs kedve vagy nincs olyan fiu aki tetszene neki...iszogatunk kicsit..aztán ha nem jön az ihlet akkor kijövünk..mint egy sima bárból vagy presszóból...
Amugy volt lent egy nagycicis fiatal széparcú lány aki iszogatott a barátjával a pultnál de ők elmentek,nem mentek be a moziba vagy a kabinokhoz.Barátnőmnek is ezt magyarázom hogy attól mert lemegyünk nem muszály belevetnie magát ha nincs kedve vagy nincs olyan fiu aki tetszene neki...iszogatunk kicsit..aztán ha nem jön az ihlet akkor kijövünk..mint egy sima bárból vagy presszóból...
mi a pontos címe a dob utcainak? neten meg lehet nézni?
DOB UTCA 11 !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 18:56
Törölt felhasználó (247222)

mi a pontos címe a dob utcainak? neten meg lehet nézni?
nagyon köszi. Írhatna valaki többet is róla, illetve storyt is. amúgy a király utcainál jobb?
Én írtam elég bőven, nem tudom mit lehetne még írni róla...ja sztorit...azt tényleg írhatna aki volt ..én sajna nem megyek a héten de jövő héten igen lehet kétszer is csütörtökön meg hétvégén
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 19:38

Törölt felhasználó (247222)

nagyon köszi. Írhatna valaki többet is róla, illetve storyt is. amúgy a király utcainál jobb?
lehet kivettem volna vmelyik farkát, és a zippzárt rárántottam volna neki.. hátha ebből rájön...
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 06. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 21:07

...folytatás......behunyom szemem falnak dölve élvezem hogy szopik a csajszi,valaki kotorász a nemi szervernél..csaj abbahagyja-mondja nem tud igy szopni hogy ezek ketten a szájánál matatnak.Basszus mondtam nem voltam világos?Erre mondja a csávó ne hisztériázzak.Na baszátok meg akkor ! Elraktam a farkamat és kijöttem.A csaj mondta maradjak még ne menjek élvezzek a szájába ,csávók is mondják maradjak még,csak ne hisztizzek.Hát én inkább kijöttem.Aki heteronak nézett srác kérdezi mi volt?Elmondom,mondja hogy öt már invitálta az a faszi iszogatni,nem ment ,és ezért nem ment volna a kabinba se így,de velem bevitte volna a nöt.Hát biztos jobb lett volna mert ő nem kolbászt lesni jött,ahogy én se .Szegénycsaj meg eltudom képzelni hogy bennmarad szopni aztan a két faszit nézheti ahogy egymást cirogatják!!Én pedig szívesen torkon löttem volna.Jó csaj volt.Az 50-es nö még szopott épp a mozitéren,kijöttem és hazajöttem.Amugy tetszett a dolog,leszámítva az értetlen langyikat a mogyorózással!Menni fogok máskor is egy normális pár csak kerül valamikor!!

lehet kivettem volna vmelyik farkát, és a zippzárt rárántottam volna neki.. hátha ebből rájön...
Mi is kipróbálnánk, de nem tudjuk, hogy működnek ott a dolgok....
Ki tudja, hogy melyik a jobb? Király utcai,vagy a dob?
Kipróbálnám én is de valahogy taszítanak a melegek :S
A melegekkel nem kell foglakozni, el kell őket kerülni és nem szólnak hozzád
Egyébként üdv Christiano. Én vagyok a srác akivel beszélgettél, aki leheterozott
Akit érdekel a dolog inkább csütörtökönként van páros buli, szerintem arra érdemesebb lejárni. Hozdd el a csajodat is, kint beszélgetünk vele és ha haza akar menni akkor hazamentek

ne itt szervezkedjetek, ide csak élményeket, tapasztalatokat!!!
(NEM TÁRSKERESŐ!)

Jó volt a tegnapi mozi
A nagycicis széparcú csini lány megint ott volt-és megint eltünt--ki vagy te szexi cicuss???-fedd fel magad ha olvasod ezt az üzenetet!!!

Nem sokkal azelőtt léptek, hogy kijöttetek a kabinból. Duzzogott kicsit, micsoda pasik járak ide, nem történt semmi, pedig tudják hová jöttek
Mondjuk épp akkor nem jött be a moziterembe, mikor történt
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 21:38

Mondjuk épp akkor nem jött be a moziterembe, mikor történt

Jó volt a tegnapi mozi
A nagycicis széparcú csini lány megint ott volt-és megint eltünt--ki vagy te szexi cicuss???-fedd fel magad ha olvasod ezt az üzenetet!!!

Én még hazafele láttam a Zsinagógánál-szemkontaktus-legközelebb

És, hogy tetszett csajodnak a dolog? Mi volt a gruppenékkel?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 22:58

Én még hazafele láttam a Zsinagógánál-szemkontaktus-legközelebb

Eléggé behalt a topik mostanában.
sajna be
Sziasztok! Leírná nekem valaki, hogy mit is takar pontosan ez a szexmozi?
Már csak azért is, mert hátha mi is kedvet kapunk hozzá a párommal