ma délután akartam menni,de aztán lusta voltam --majd csütörtökön
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 20. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 20. kedd 17:26
Törölt felhasználó (803942)

Senki nem volt mostanában sehol sem? :P
Senki nem volt mostanában sehol sem? :P
Mikor mész legközelebb?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 01. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 01. csütörtök 22:44

Ma este a moziban láttam egy finom kis csajt rózsaszín ruhába,egy másik lánnyal jött ,meg 2 vagy 3 pasival.Nem tudja valaki hol érhetem el ,vagy ki lehet az a lány? ??
Sziasztok
Miskolcon nem tud valaki ilyen helyről

Miskolcon nem tud valaki ilyen helyről

Volt valaki már szombati buliban?
sziasztok!!Csütörtökön lemegyek a Dob u. ba de mikor menyek lányok vagy párok lesznek ?? levél priviben .23 vagyok .
Holnap este párok senki nem jön moziba?
Ma este a moziban láttam egy finom kis csajt rózsaszín ruhába,egy másik lánnyal jött ,meg 2 vagy 3 pasival.Nem tudja valaki hol érhetem el ,vagy ki lehet az a lány? ??
Sziasztok! Engem is érdekel a szexmozi, én még nem voltam. Szívesen elmennék és ha tetszene amit látok
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
sziasztok minket is érdekel a mozi
Sziasztok,
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
Szia a szombat ,szar, ! Lenéztem,kár volt! Marad a csüt
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 08. 23. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 10:42

A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Valaki írhatna egy részletes történetet, milyen élménye volt mostanában.

szexmoziban volt valaki?
Tervezi valaki, hogy megy a Dob utcába?
A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Csabek részletesen!!Kihez csatlakoztál?
És pont most nem mentem le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 21. vasárnap 14:27

Törölt felhasználó (334049)

most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem
debreceni szexmoziba volt már vki?egy kis élménybeszámolot aki volt már ott
most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem
(reklámnak és áraknak itt NINCS helye!!!)
(Ez egy válasz probacseresznye üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 17. szerda 08:55

Sziasztok!
A barátnőmmel holnap este néznénk le. Néhány éve egyszer-kétszer megfordultunk a Glory-ban, valami olyasmit kell elképzelni, mint az volt? Hány óra körül érdemes menni csütörtökön?
A barátnőmmel holnap este néznénk le. Néhány éve egyszer-kétszer megfordultunk a Glory-ban, valami olyasmit kell elképzelni, mint az volt? Hány óra körül érdemes menni csütörtökön?