Kar hogy ennyire elhalt ez a szubkultura...hiányzik a régi glory feeling..(Hegedus Gy. utca)
Ma pl siman mentunk volna szexmozizni (pl szulinap unneples) de ez a 22:00ig való nyitvatartás nevetséges...
És a vélemények se túl pozitivak...
D+R
Ma pl siman mentunk volna szexmozizni (pl szulinap unneples) de ez a 22:00ig való nyitvatartás nevetséges...
És a vélemények se túl pozitivak...
D+R
Amikor én voltam lent épp voltak és máskor is amikor csak ismerős ment le is volt action. Tény, hogy volt olyan is amiről beszélsz, de én eddig jókor voltam a jó helyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 18:44
Törölt felhasználó (845222)
Igen mutass már egy olyan csütörtököt amikor a törzsvendég páron kívül van lent más pár is? 1 éve nagyon jó hely volt, de mostanra az összes pár elkerüli. Olyan emberek járnak le akik 2 éve nem láttak pinát és hiába mondod neki bocs nem akkor is megy utánad az igényességről meg nem is beszélve....
Ma kora este lenézünk a király utcai moziba ha lesz valami beszámolunk...
lementünk ma a király utcába, de miután 3 meleg elkezdte egymást szopni el is jöttünk a párommal holnap kora délután teszünk egy újabb próbát...
Hát nem tudom mikor lehettetek lent, de amikor a buzik elkezdték egymást szopatni biztos, hogy nem... Egyébként nem tudom miért Istenítitek a király utcai mozit, a Dob utcához képest elég tré.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 19:29
Törölt felhasználó (845222)
lementünk ma a király utcába, de miután 3 meleg elkezdte egymást szopni el is jöttünk a párommal holnap kora délután teszünk egy újabb próbát...
Senki nem Isteníti...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 11:17
Törölt felhasználó (803942)
Hát nem tudom mikor lehettetek lent, de amikor a buzik elkezdték egymást szopatni biztos, hogy nem... Egyébként nem tudom miért Istenítitek a király utcai mozit, a Dob utcához képest elég tré.
Du. 2 felé Király utcai moziban szétnézünk párommal
Azazhogy néznénk mert sötét lesz
Azazhogy néznénk mert sötét lesz
Holnap mi is lenézzünk többen 14 töl
helo,Én még nem voltam szexmoziban de nagyon érdekel,ma valaki pesten megy?vagy tud segiteni melyik jobb?király vagy dob?
Attól függ enyhén vagy meleg vagy nagyon meleg vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 11:37
Törölt felhasználó (852233)
helo,Én még nem voltam szexmoziban de nagyon érdekel,ma valaki pesten megy?vagy tud segiteni melyik jobb?király vagy dob?
nem vagyok meleg
Akkor egyikbe sem. 1 éve még megérte a dob utcai akkor minden csütörtökön volt lent pár, de mára már csak a melegekből él a hely leszoktak a párok a helyről nem véletlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 17:36
Törölt felhasználó (852233)
nem vagyok meleg
Járnak fiatalok valamelyik moziba? Hány körül van forgalom ezeken a helyeken?
Őszintén megvallva nem mertem még betérni egyikbe sem, kicsit kellemetlennek érzem epdig érdekelne ha mást nem körülnézés okán
Őszintén megvallva nem mertem még betérni egyikbe sem, kicsit kellemetlennek érzem epdig érdekelne ha mást nem körülnézés okán
valaki volt már a debreceni szex moziban? Jó hely?
Engem is az érdekelne ami Freezee-t! Mikor kezdődik az élet a szexmozikban?? Pl ha 3körül lenézek vannak rajtam kívül??ill melyik napokon érdemes? csak a swinger?egyéb napok?? Érdekelne tapasztalat!
kb 20-szor le lett írva csak vissza kellene olvasni...
(Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2012. 07. 24. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 24. kedd 19:15
Engem is az érdekelne ami Freezee-t! Mikor kezdődik az élet a szexmozikban?? Pl ha 3körül lenézek vannak rajtam kívül??ill melyik napokon érdemes? csak a swinger?egyéb napok?? Érdekelne tapasztalat!
Ma,egy óra körül volt lent a Dob utcai moziban egy nagyon kedves pár,gyönyörű, izgató hölgytaggal.Volt szerencsém közelről látni Őket,és fantasztikus élményben lehetett részem! Ha olvassák akkor ez úton is megköszönném a közvetlenségüket,és remélem máskor is ellátogatnak!
Még jó hogy a Dob utca 2-től van nyitva....de azért irigylünk!
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2012. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 15:07
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2012. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma,egy óra körül volt lent a Dob utcai moziban egy nagyon kedves pár,gyönyörű, izgató hölgytaggal.Volt szerencsém közelről látni Őket,és fantasztikus élményben lehetett részem! Ha olvassák akkor ez úton is megköszönném a közvetlenségüket,és remélem máskor is ellátogatnak!
Teljesen igazad van!! Megkövetlek! A Király utcaira gondoltam,félreírtam.Köszönöm a helyesbítést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 08. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 18:52
Törölt felhasználó (756688)
Még jó hogy a Dob utca 2-től van nyitva....de azért irigylünk!
Sziasztok!
Én Július végén mentem el egy pénteken a debreceni Szexmoziba. 1000 ft a belépő, aztán a pultos hátravezet. Van egy nagyon kicsi szoba kb 5négyzetmézer. Egy kanapé meg egy tv van benne és homo filmek mennek.
A másik szoba már nagyobb, több kanapéval, meg egy nagy tv hetero filmekkel, meg oldalt van kb 3 kabin.
Végül egy kis világos rész még ahol magazinok vannak és beszélgethetsz másokkal.
7 körül mentem le de összesen 2 srác volt a hetero szobába. Ők is csak beszélgettek.
Azért mentem pénteken, mert elvileg szexbuli van olyankor és párok is előfordulnak elvileg. Hallottam, hogy a két srác meg beszélte hogy múltkor pénteken egy csávót dugott 4 fiatalabb srác, de lány nem volt.
A tulaj is csak azt mondta, hogy nem tudják mi alapján jönnek az emberek és mikor van tele. De tényleg úgy érdemes menni hogy megbeszéltek egy időpontot vkivel.
Csak Debrecenben szinte nem lehet találni egy lányt se ilyen oldalakon.
Én Július végén mentem el egy pénteken a debreceni Szexmoziba. 1000 ft a belépő, aztán a pultos hátravezet. Van egy nagyon kicsi szoba kb 5négyzetmézer. Egy kanapé meg egy tv van benne és homo filmek mennek.
A másik szoba már nagyobb, több kanapéval, meg egy nagy tv hetero filmekkel, meg oldalt van kb 3 kabin.
Végül egy kis világos rész még ahol magazinok vannak és beszélgethetsz másokkal.
7 körül mentem le de összesen 2 srác volt a hetero szobába. Ők is csak beszélgettek.
Azért mentem pénteken, mert elvileg szexbuli van olyankor és párok is előfordulnak elvileg. Hallottam, hogy a két srác meg beszélte hogy múltkor pénteken egy csávót dugott 4 fiatalabb srác, de lány nem volt.
A tulaj is csak azt mondta, hogy nem tudják mi alapján jönnek az emberek és mikor van tele. De tényleg úgy érdemes menni hogy megbeszéltek egy időpontot vkivel.
Csak Debrecenben szinte nem lehet találni egy lányt se ilyen oldalakon.

gratis31
Lindsay