Sziasztok
Sziasztok
hétfőn estefelé valaki 22-42közötti ill körüli lényeg vékony illl sportos, én 40es vékony
párhoz is csatlakoznék.
sziasztok, ma este kb fél 7 felé mennék sexmoziba, van kedve valakinek jönni??
Sziasztok ma valaki délután egyik sexmoziba?
valaki ma délután, király ,ill dob utca, hegdűsbe?
Fiatal sráccok előfordulnak a moziban? Mindig csak idősebbeket látok lemenni és ezért elmegy a kedvem és inkább tovább állok

Mi még csak a dob utcai szexshopban voltunk, kétszer, de a mozi részét még nem próbáltuk ki. A kabin nagyon jó.
Hölgyek,párok! Ma felkeresem a Dob utcai szexmozit.... Swinger nap van! Ápolt,40es pasi kellemes mérettel....

Sziasztok!
Most voltunk lenn először a clubban és nagyon tetszett. A leghátsó szobában szexeltünk, közben a két lyukon kukkoltak minket ami nagyon tetszett mindkettőnknek. Esetleg van itt valaki aki látott minket? Leírhatná, hogy milyenek voltunk! Legközelebb szívesen mennénk egy párral. Várjuk az üzeneteket
Most voltunk lenn először a clubban és nagyon tetszett. A leghátsó szobában szexeltünk, közben a két lyukon kukkoltak minket ami nagyon tetszett mindkettőnknek. Esetleg van itt valaki aki látott minket? Leírhatná, hogy milyenek voltunk! Legközelebb szívesen mennénk egy párral. Várjuk az üzeneteket

Sziasztok!
Szexmoziba mennék ahol egy kedves párhoz csatlakoznék.
Én egy 46 vékonyka legényke lennék.
Szexmoziba mennék ahol egy kedves párhoz csatlakoznék.
Én egy 46 vékonyka legényke lennék.
Sziasztok! Van Győrben szexmozi?
mesélj
A debreceni szexmozit a héten bezárták. Elvileg valaki megrongálta a dolgokat ott és elég nagy károkat okozott szóval ennyi volt.
Nejemnek megint kedve lenne egy szexmozira. A mozitól bizonyos minimális tisztaságot várunk el, a látogatóktól ill. az esetleges szexpartnerektől maximálisat. Hova lenne érdemes menni Budapesten?
Dob utca
Privátban több infó (Ez egy válasz michev üzenetére (2014. 05. 10. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 10. szombat 15:04

Privátban több infó (Ez egy válasz michev üzenetére (2014. 05. 10. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nejemnek megint kedve lenne egy szexmozira. A mozitól bizonyos minimális tisztaságot várunk el, a látogatóktól ill. az esetleges szexpartnerektől maximálisat. Hova lenne érdemes menni Budapesten?
a Dob utcai moziban van a black room, valaki tudna adni egy kis infót róla?
Kár, hogy Szegeden nincs. Nem tervezi valaki, hogy nyit egyet?

Tudja valaki mikor érdemes lemenni a dob utcaiba. Vidéki vagyok most most vagyok itt.