Köszi szépen a segítséget! Valamikor újra megnézem, remélem akkor meg is találom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2014. 11. 11. kedd 14:09
Deák tér felől ha mész első kereszteződés, ahol van CBA vagy ReAL,kb 20 méterrel arrébb.A jobb oldalon.Zöld ajtó,Tutti Frutti Szex Shop néven.
Deák tér felől ha mész első kereszteződés, ahol van CBA vagy ReAL,kb 20 méterrel arrébb.A jobb oldalon.Zöld ajtó,Tutti Frutti Szex Shop néven.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (125544)
2014. 11. 11. kedd 08:34
Ki tudja pontosan hol van a Dob utcába a Mozi? Szombaton este hiába kerestem!
Ki tudja pontosan hol van a Dob utcába a Mozi? Szombaton este hiába kerestem!
EN EGYSZER VOLTAM.SZOPNI ES SZOPATNI AKARTAM DE ALIG VOLTAK.
Ha tudjátok előre, hogy mikor mentek, megírhatnátok privátba! Ha tudok én is megyek!!!
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon gondolkozok mivel Szabolcsban nem nagyon van sex mozi ,és még én se voltam ilyen moziban szivessen fel utaznák ha volna pár jelentkező.Hely az lenne mert kis busszal mennénk.Szerintem érdekes találkozót lehetne összehozni pl a dob utcai moziban.
Jó....ha úgy alakul,miért ne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 07:17
Értelek! Pedig szívesen megnéznélek egyszer benneteket,és ha úgy alakul be is szállnék!
Értelek! Pedig szívesen megnéznélek egyszer benneteket,és ha úgy alakul be is szállnék!
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2014. 10. 28. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 09:57
Teljesen véletlenszerűen szoktunk lemenni...ha arra járunk....ha van kedvünk..
Teljesen véletlenszerűen szoktunk lemenni...ha arra járunk....ha van kedvünk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 07:17
Köszönöm a kedves válaszotokat!
Valamikor megnézem, a belépő, nem túl drága!
Ti mikor szoktatok menni?
Ti mikor szoktatok menni?
Köszönöm a kedves válaszotokat!
Ti mikor szoktatok menni? (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti mikor szoktatok menni? (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 07:29
Csütörtökön este van a páros nap. Olyankor van esélyed párral találkozni. Mi még soha nem voltunk akkor csak a többi napokon, tehát nem lehet tudni mikor botlasz bele egy párocskába. Belépő 1200 Ft.
Csütörtökön este van a páros nap. Olyankor van esélyed párral találkozni. Mi még soha nem voltunk akkor csak a többi napokon, tehát nem lehet tudni mikor botlasz bele egy párocskába. Belépő 1200 Ft.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 07:10
Ki tud valamit a dob utcai moziról? Mikor vannak lent párok? Mennyi a belépő?
Ki tud valamit a dob utcai moziról? Mikor vannak lent párok? Mennyi a belépő?
Szia.
Kaptál valami információt a helyről?
Engem is érdekelne: (Ez egy válasz viszonypont üzenetére (2014. 10. 21. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaptál valami információt a helyről?
Engem is érdekelne: (Ez egy válasz viszonypont üzenetére (2014. 10. 21. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 21. kedd 14:58
Sziasztok!
A dob utcai moziról szeretnék érdeklődni. Milyen a hely?
Mik a szolgáltatások? Milyenek az árak?
Szeretnék menni, de nem tudok semmit a helyről.
Köszi a válaszokat. Lehet privátba is ha itt árakat nem lehet esetleg.
Párként keresnénk olyan helyeket ahol lehetőségünk volna elkezdeni nudizni. Szeretnénk menni valamerre néhány napra ahol volna olyan hely, ahol novemberben is van lehetőség egy kicsit meztelenkedni. Találtunk már szauna helyeket, de bennünket olyan hely érdekelne ahol nagyobb medencék is vannak, ahol egy picit elszeparálva de még is lehetne nudizni. Illetve keresnénk olyan párokat akik segítenének akár tanácsokkal akár ötletekkel, abban, hogy milyen irányba induljunk el, ha kiszeretnénk próbálni az egymás előtti szexet párokkal, de nem szeretnénk mindjárt kezdeni swinger klubbal. Izgatna mind a kettőnket a leskelődés oda-vissza, de mi még teljesen kezdők vagyunk. Segítséget privát üzenetben kérnénk!
Sziasztok!
Kicsit mesélj már ! Mi történt ?
(Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Haromszor voltunk eddig, de nekunk nagyon bejott.
Sziasztok!
Milyen volt, amikor ott jártatok, ill, hányszor voltatok már? (Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen volt, amikor ott jártatok, ill, hányszor voltatok már? (Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
keszulunk mi is ujra a dob utcaiba
Sziasztok!
Párokat keresünk,közös szexmozilátogatáshoz.
Párokat keresünk,közös szexmozilátogatáshoz.