Szia! Sajnos Debrecenben ami volt bezárt. Most nem tudok róla, hogy lenne!!
(Ez egy válasz lazaferenc7777 üzenetére (2015. 08. 25. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pár hete mi is voltunk lent a Dob utcában. De mi amolyan csak megnézni a helyet mentünk le.
Beléptünk a shop-ba ott kedvesen fogadtak és minden továbbiak nélkül le engedtek körbe nézni.
Korán voltunk, nem volt nagy tömeg csak páran voltak. Maga a hely nem lehet rossz csak jókor kell menni.
Ha találni ott megfelelő partnert biztos egész jól el lehet tölteni az időt
Beléptünk a shop-ba ott kedvesen fogadtak és minden továbbiak nélkül le engedtek körbe nézni.
Korán voltunk, nem volt nagy tömeg csak páran voltak. Maga a hely nem lehet rossz csak jókor kell menni.
Ha találni ott megfelelő partnert biztos egész jól el lehet tölteni az időt
Sziasztok!
A szex mozikba... mondjuk a dob utcaiba.... gondolom mobiltelefont mindenki visz be...
Fotók az ott szórakozókról nem készülhetnek? Úgy hogy nem is akarja?
Mi.... szívesen mennénk de félünk az ilyen kéretlen publicitásról...
A szex mozikba... mondjuk a dob utcaiba.... gondolom mobiltelefont mindenki visz be...
Szóló pasiként mennék a héten a dob utcába, partnereket keresek hozzá!
Ettől nem kell tartanotok!Nem lehet fényképezni és kamerázni a nyilvános részeken! Én sokszor voltam lent,de soha nem találkoztam olyannal aki rögzített volna eseményt.Olyanról tudok hogy a párjával ment be kabinba,és ott a párját videozta ahogy kényezteti a kolbászokat,de ez bszerintem nem probléma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 10:24
Törölt felhasználó (940280)
Sziasztok!
Hölgyek közül valaki ma a dob utcába ?
21/F
21/F
Mi is debrecen közelében lakunk,és szivesen lementünk volna hogy a párom kiprobálja több pasival de ahogy olvasom a hozzá szólásokat igy nem biztos hogy meg kozkáztzasuk.de szivesen fogadunk az otthonunkban párokat és pasikat is
valaki tudna nekünk mesélni, hogy működik a sexmozi és szombat este melyikbe érdemes menni ahol párok is vannak! szeretnénk párommal mi is ellátogatni, vagy esetleg pár aki velünk tartana?
Ha van aki visszaír, lemegyek ma a dob utcaiba!
21/F
21/F
Kár,h ma nem tudunk menni:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 03. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 03. kedd 16:09
Törölt felhasználó (1097812)
Ha van aki visszaír, lemegyek ma a dob utcaiba!
21/F
21/F
Már rég óta ki szeretném próbálni a Glory Hole-t.
De mi van akkor ha átlógatom és egy pasi kapja be a farkam?
Valahogy ki lehet ezt szűrni?
Mert csak ettől félek.
Mert csak ettől félek.
Csak ha látod hogy csaj megy be a kabinba,vagy átnézel a lyukon előtte h ki van odaát.
(Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 14:21
Már rég óta ki szeretném próbálni a Glory Hole-t.
Mert csak ettől félek.
Mert csak ettől félek.
Na ha egyszer eljutok egy glory-ba akkor megpróbálom a trükköt
Köszi! (Ez egy válasz christiano üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 19:06
Köszi! (Ez egy válasz christiano üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ha látod hogy csaj megy be a kabinba,vagy átnézel a lyukon előtte h ki van odaát.
Sziasztok, tud valaki olyan listáról hogy hol vannak gloryk,clubok,mozik ?
Pl... google.com...
segítsetek légyszíves! Pécsen működik szexmozi? Ha igen, hol találok infót? Köszi
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
Csütörtök vagy péntek lány vagy pár esetleg aki megy a Caffeba?
Hello!
Volt már valaki ilyen eseményen? http://erotikacentrum.hu/juliusi-privat-party-amator-szexfilm-- forgatas/
Mennyire gáz lemenni úgy ha nem szeretnék a filmben szerepelni, csak nézelődni, esetleg privátba külön menni?
Volt már valaki ilyen eseményen? http://erotikacentrum.hu/juliusi-privat-party-amator-szexfilm-- forgatas/
Mennyire gáz lemenni úgy ha nem szeretnék a filmben szerepelni, csak nézelődni, esetleg privátba külön menni?
Dob utcába este 21óra körül èrdemes lemennünk???

lamat