Sziasztok.Ha mentek jövö héten kiirjátok?
(Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 27. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűs jó hely? mindig nézem a buszból, hogy le kéne menni... Tapasztalatok? kabinok?
Én nagymellű nővel voltam lent ,inkább az én seggemet akarták simogatni mint a csajt.Hiányzik ez neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 19:19
Törölt felhasználó (824982)
Hegedűs jó hely? mindig nézem a buszból, hogy le kéne menni... Tapasztalatok? kabinok?
Hegedűs hol van?Mit lehet róla tudni?Párként érdemes oda menni?Semmi bajunk a szóló pasi beszállókkal.
Kemény!
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2017. 02. 03. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 07:02
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2017. 02. 03. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagymellű nővel voltam lent ,inkább az én seggemet akarták simogatni mint a csajt.Hiányzik ez neked?
Sziasztok. Valaki tudna segíteni? A Dob utcai moziban átlagosítva milyen a pasi felhozatal?
Üdv én még nem voltam ilyen, de mi van ha csak puncit szeretnék vagy hogy nő legyen aki eljátszadozik velem?
Sziasztok! Sajnos nem tudtuk hogy vasárnap zárva a Dob utcai mozi igy benéztünk Király utcaiba de nagyon kár volt!!! Már a pultnál a fogadtatás nulla volt egy tajparaszt srác ült ott. Bent sehol egy lélek de azért szétnéztünk. Hát nem is tudom hogy engedik üzemeltetni ilyen higéniai körülmények között.
Jobban jártok a dob utcával!Elég meleg a hely
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 02. 04. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 04. szombat 21:20
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 02. 04. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűs hol van?Mit lehet róla tudni?Párként érdemes oda menni?Semmi bajunk a szóló pasi beszállókkal.
Sziasztok!
Érdelkődnék, hogy van-e tapasztalatotok, élményeketek a Bartók Béla út 55 szám alatti mozi/kabinokról?
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Érdelkődnék, hogy van-e tapasztalatotok, élményeketek a Bartók Béla út 55 szám alatti mozi/kabinokról?
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Nem tudja valaki ,hogy a Király utcai mozi miért van zárva már egy hete?
Az egy jóga stúdió szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 09. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 09. csütörtök 10:23
Törölt felhasználó (1586982)
Sziasztok!
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Sziasztok,
szombaton milyen szokott lenni a Glory?
szombaton milyen szokott lenni a Glory?
Sziasztok Mozisok-) , hetfön Bp-en jarok, szivesen vennem ha valaki-valakik bevezetnenek egy (moziba), mivelhogy nem Bp-i vagyok ezert nem tudom melyik mozi hol is van. üdv.
Megint kicsit eltűnt a topic. Történt valami mostanság a Dob utcában?
Teljes mértékben a témához kapcsolódó válasz volt, gratulálok!
Fasza volt tegnap a Glory! Olyan leápolástkaptam.... Huhuuuuu....
Nézzük meg eggyütt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 07:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930432)
Sziasztok. Valaki tudna segíteni? A Dob utcai moziban átlagosítva milyen a pasi felhozatal?
vasárnap heteróként melyik moziba érdemes Bp-n menni?
Tényleg jó buli volt.Finom volt a kis gangbangos lány.
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 06. 23. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 23. péntek 10:40
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 06. 23. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Fasza volt tegnap a Glory! Olyan leápolástkaptam.... Huhuuuuu....

Krystal Steal