Nekem is a Strong Power jött be!A harmadik nap is erősen èrezhető a hatása!"Duzzatabbnak"èrzem a farkam, és elèg nagyokat spriccelek....Felhőèk!Mi elèg közel vagyunk egymáshoz, ès sokat járok Sárváron is!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 12. 17. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 17. péntek 13:16

Nálunk a Strong Power extra jött be…3 napig érzem a hatását. Nem azt jelenti hogy éjjel nappal áll
akkor áll mikor kell neki de akkor nagyon. Sex shop-ban megvehető Magyarországon engedélyezett táplálék kiegészítőként van forgalomban

Nálunk a Strong Power extra jött be…3 napig érzem a hatását. Nem azt jelenti hogy éjjel nappal áll
akkor áll mikor kell neki de akkor nagyon. Sex shop-ban megvehető Magyarországon engedélyezett táplálék kiegészítőként van forgalomban

diszkréten érdeklődnék, van-e bárkinek tapasztalata az "El-Torito" cuccal, mert Condorsulf kolléga csupa jót írt róla, de több szam - vagy farok - többet lát ugye

https://shop.goldengate.hu/el-torito-extra-etrendkiegeszito-ka- pszula-ferfiaknak-6db-27024?utm_source=arukereso&utm_mediu- m=cpp&utm_campaign=direct_link
(Ez egy válasz morci72 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz morci72 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hol lehet kapni ezt az El-Toritot
(Ez egy válasz silver0119 üzenetére (2021. 12. 04. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 04. szombat 12:39

Volt időszak,amikor a nagy melós hajtásban fizikailag és szellemileg is eléggé kimerültem és nem volt 100%-os a szex.
Keresgéltem és kipróbáltam néhány ilyen dopping tablettát.Mind közül a legjobban a Cenforce 200 jött be.15-20 perc és minimális inger után beton kemény lettem.Jöttek a jó menetek.Sokat fokozott a keménységén és miután az első patront ellőtem,még tartott egy darabig a merevedés.Ezután elég volt egy kevés kb20perc pihenő és újra akcióra fogható volt a fickó.És másnap reggelre is marad az energiából.Mellékhatása nem nagyon volt.
Keresgéltem és kipróbáltam néhány ilyen dopping tablettát.Mind közül a legjobban a Cenforce 200 jött be.15-20 perc és minimális inger után beton kemény lettem.Jöttek a jó menetek.Sokat fokozott a keménységén és miután az első patront ellőtem,még tartott egy darabig a merevedés.Ezután elég volt egy kevés kb20perc pihenő és újra akcióra fogható volt a fickó.És másnap reggelre is marad az energiából.Mellékhatása nem nagyon volt.
Sziasztok, kipróbáltam már pár dm-es táplálékkiegészítőt, inkább csak kíváncsiságból, mintsem mert igazán szükségem volt rá. Nem is hittem abban, hogy ezek a gyógynövényes vackok hatásosak lehetnek. Aztán itt olvastam valahol az El Torito-ról, kipróbáltam, és döbbenet. Tényleg nagyon hatásos. Sosem voltam olyan, aki viszonylag rövid időn belül többször is képes, de ezzel baromi könnyen megy minden, nincs gond a merevedés fenntartásával akkor sem, ha baromi fáradt vagyok.
Arról szeretnék kérdezni, hogy vajon pénisznövelésnél is lehetnek hasonlóan eredményes - nem kamu - termékek vagy eljárások? Nyújtással vagy valamilyen masszázzsal valóban növelhető a hossz? Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek van valamilyen tapasztalatuk.
Arról szeretnék kérdezni, hogy vajon pénisznövelésnél is lehetnek hasonlóan eredményes - nem kamu - termékek vagy eljárások? Nyújtással vagy valamilyen masszázzsal valóban növelhető a hossz? Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek van valamilyen tapasztalatuk.
Volt időszak,amikor a nagy melós hajtásban fizikailag és szellemileg is eléggé kimerültem és nem volt 100%-os a szex.
Kamagra cukorka vált be nekem a legjobban. Szinte minden formában ki próbáltam a kamagrát de ez váltotta ki a legnagyobb hatást. Egy csomagolásban 4 darabb van amit nekem azt javasolták hogy elég ha felet veszek be, és valóban. Később rájöttem hogy még a negyed cukorka is elég, egyszerűen csak a nyelvem alá teszem és várom még elolvad. Brutál jó erekcióm lesz tőle, és a szex is sokkal tovább tart. Arra kell oda figyelni hogy előtte ne egyetek, vagy legalább is keveset és ne igyatok sokat, alkoholt semmiképpen ezek mind veszitik a hatást, nehezebben szivódik fel stb.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Kamagra gél tuti 2napig állt a farkam.
Kamagrat keresek vas megyébe
Lovegra ugyanazt a sildenafilt tartalmazza mitn a ffi verzió. Nálunk orrdugulást, fejfajást illetve forróságot hozott. Leszámítva a mellékhatásokat, jó volt. Másik cucc a pop rush. Okos dolog, de ésszel kell alkalmazni
(Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak ezek a Spanyol cseppek meg hasonlók erről esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
Igen! Lovegrat hasznaltunk exemmel.
Nekunk nagyon bejott akkoriban. Brutális.
(Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekunk nagyon bejott akkoriban. Brutális.

Üdv ez engem is érdekel
Sziasztok nő vágykeltőt használt már valaki?
Kamagra jelly-t szerintetek repülőre fel lehet vinni?
Koszonom az infót...
(Ez egy válasz samyace üzenetére (2021. 10. 30. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 30. szombat 15:55

Brutál jó!! Nálam semmi mellékhatás.Elsőre fél tabletta bőven elég , talán fontos lehet még,hogy amennyire lehet pár órával evés után használd! (nem fogsz csalódni)

Brutál jó!! Nálam semmi mellékhatás.Elsőre fél tabletta bőven elég , talán fontos lehet még,hogy amennyire lehet pár órával evés után használd! (nem fogsz csalódni)
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 10. 30. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Silderec 100 mg tablettát öl vélemény....?