Sziasztok
Párok vannak Szolnok megyéből akiknek lenne kedve gurulni egyet a közeljövőben. ?
Párok vannak Szolnok megyéből akiknek lenne kedve gurulni egyet a közeljövőben. ?

Szia!
Szabolcsi motoros hölgy van?
Szabolcsi motoros hölgy van?
Vasárnap délután egy kis mocizás vas-zala? vki max 40-ig?
OLVASD VÉGIG!
Ma estére keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit páromnak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Ma estére keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit páromnak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
M dél körül lemotorozom a Gárdonyi nudira. Lesz ott valaki innen? Motoros témákban túrákról dumálgatnék akár párral, hátha lenne belőle utána közös túra...
Írtunk privát levelet, ide hosszú lett volna.
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 15:54

Nevezetességek mentén felkeresni nudista strandokat... és a végén egy jó kis szállás
pl.: velence róma vezúv etna majd vissza... kb... egy hét.

Győrújbaráti motoros találkozóra jön innen valaki?
Nevezetességek mentén felkeresni nudista strandokat... és a végén egy jó kis szállás
pl.: velence róma vezúv etna majd vissza... kb... egy hét.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:50

Sziasztok. Nekünk van jelentős tapasztalatunk a témában, mire vagytok kiváncsiak?
Sziasztok . Van valaki Svájcból ? Vagy van olyan motoros nő vagy pár akinek lenne kedve Svájcban túrázni

Sziasztok. Nekünk van jelentős tapasztalatunk a témában, mire vagytok kiváncsiak?
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 22:44

Nyáron olasz vagy horvát túra?? Párok... ?? Valakinek tapasztalata 2 ország viszonylatában??
Nyáron olasz vagy horvát túra?? Párok... ?? Valakinek tapasztalata 2 ország viszonylatában??
Fehervar vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szabolcsból keresek hölgyet motorozni!
Sziasztok,
Van itt olyan pár (vagy le sem merem írni: lány), aki szívesen motorozna cafe racer / modern classic stílusban érintett 40-es pasival?
Bár tudom, hogy két keréken szinte semmi sem távolság, de én elsősorban budapesti (vagy közeli) motoros társat(akat) keresek.
Van itt olyan pár (vagy le sem merem írni: lány), aki szívesen motorozna cafe racer / modern classic stílusban érintett 40-es pasival?
Bár tudom, hogy két keréken szinte semmi sem távolság, de én elsősorban budapesti (vagy közeli) motoros társat(akat) keresek.

Mi Szentendrére gurultunk fagyizni
(Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Ki merre gurul? Szabolcs megye.
Tegnap délután Veszprémbe a Mol benzinkúton össze néztem veled te fekete motoros srác ha magadra ismersz írj
Motorozást kedvelő hölggyel ismerkednék a 11-es út környékéről.
Sziasztok,
kezd jó idő lenni, lassan motorra pattanok.
16:00-ig érek rá, szívesen találkoznék, leskelődnék párokkal. Somogy, Zala amiben mozogni terveztem ma, de nincs sehol sem beton fal, szóval írjatok, mindenki üzenetét szívesen veszem.
#hetero
Köszi előre!
kezd jó idő lenni, lassan motorra pattanok.
16:00-ig érek rá, szívesen találkoznék, leskelődnék párokkal. Somogy, Zala amiben mozogni terveztem ma, de nincs sehol sem beton fal, szóval írjatok, mindenki üzenetét szívesen veszem.
#hetero
Köszi előre!
Zala és a környező megyékből párt keresek.