BIKE WEEK Sirok 2022. 07. 27.-31.

Érkezett vagy érkezik ide ma Törökszentmiklósra Hölgy vagy pár,a motoros extrém napra ,és esti koncertekre?
Hali !
Én nem látok kérdőjelet, a hozzászólásom végén.
Ennélfogva, nem kérdés volt, hanem mezei közlés.
Az itt lévő, motoros társak figyelmébe ajánlottam, hátha valakit érdekel. A topik feldobása sem hátrány néha.
(Ez egy válasz Suzuki Hayabusa üzenetére (2022. 07. 22. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 15:19
Én nem látok kérdőjelet, a hozzászólásom végén.
Ennélfogva, nem kérdés volt, hanem mezei közlés.
Az itt lévő, motoros társak figyelmébe ajánlottam, hátha valakit érdekel. A topik feldobása sem hátrány néha.

Szia szép napot! Igazából inkább arra értettem h a rendezvényt ismerem,mert minden évben járok,itt helybeliként! Azt gondoltam h vmi segítség kell,nem volt más gondolatom,mert nem olyan volt a kérdés
Szia szép napot! Igazából inkább arra értettem h a rendezvényt ismerem,mert minden évben járok,itt helybeliként! Azt gondoltam h vmi segítség kell,nem volt más gondolatom,mert nem olyan volt a kérdés
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 13:20

Lehet, hogy ismered.
Valószínű a páromra gondoltál, ő nem szokott ide belépni.

Lehet, hogy ismered.
(Ez egy válasz Suzuki Hayabusa üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia drága,Én itt lakom,ismerem elég jól........
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap esetleg valaki Nyékre, motorral?
Hétvégén a Tiszadorogmai motorostalálkozón lesz valaki innen?
motoros*

Törökszentmiklósi extrém motoron nap, 20222. 07. 23.
Sziasztok
Még mindig keresek motoros párokat vagy motoros hölgyet. Szívesen csatlakoznék hozzátok
Még mindig keresek motoros párokat vagy motoros hölgyet. Szívesen csatlakoznék hozzátok

Gerjeni Duna-rock motoros találkozó 2022. 07. 21-23.

Sziasztok
Szolnok megye körül motoros pár akihez lehetne csatlakozni ? Motorozni is
Szolnok megye körül motoros pár akihez lehetne csatlakozni ? Motorozni is

Motoros havert keresek, akivel alkalmankent lehetne egyet gurulni!
Holnap elgurulok a nyéki nudira!valaki esetleg csatlakozna?
Balatonberényben nyaralunk augusztus 5.-ig Izgalmas szabadtéri autós szexhez, dogginghoz keresünk párokat vagy csoportot lehetőleg olyanokat akiket nem zavar ha alkalmanként velünk van ápolt , intelligens és HETERO keszthelyi barátunk is FIÚKAT NEM KERESÜNK ! MÉG TÉGED SEM!
Sziasztok!
Holnap Aggteleken és a felvidéken motorozom. Ha van esetleg hölgy Miskolc, Kazincbarcika környékéről aki motorozna, szívesen elviszem. Az adatlapom adatai szerinti hölgyek előnyben.
Holnap Aggteleken és a felvidéken motorozom. Ha van esetleg hölgy Miskolc, Kazincbarcika környékéről aki motorozna, szívesen elviszem. Az adatlapom adatai szerinti hölgyek előnyben.

Szuper. Én Ausztria,pici olasz.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 09:57

Hát igen, de az már a múlt, most hétvége Koversada lesz. Csodás motoros élmény, és kikapcsolódás.
A Délegyházi nudin motoros tali a hétvégén!
De bizony ez nagy igazság...
(Ez egy válasz CuriousCouple9280 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)