Sziasztok. Vasárnap valaki Gyöngyös-Eger-Lillafüred egy egészségügyi séta, mely logisztikai megvalósítása 2 keréken .....
motoros srácot kielégítenék

Ok értem én hogy jó az idő de nem lehet hogy mégis korrektebb a kertben vagy akárhol mint hangulatos motorozgatás?
Ki mennyire veszi komolyan?
Ki mennyire veszi komolyan?
Sziasztok!
Somogy-zala-veszprem megyéből keresek motoros párt vagy hölgyet ki szeretne motorozni. Hátsó ülésem mindig szabad.
Somogy-zala-veszprem megyéből keresek motoros párt vagy hölgyet ki szeretne motorozni. Hátsó ülésem mindig szabad.
Albertirsa környéki?
Hortobágyon motorozunk… a hét végén. Érdeklődők? Közös gurulás?
Sziasztok. Karanténban vagyunk a gyerkőc asztmás tünetei miatt. Eddig 3, azaz három NEGATÍV tesztünk van. Erre csináltak egy 4-et is!!! Ha végre föloldják a karantént kövezzetek meg, de gurulunk egy óvatosat!
En mar negyszer gurultam az elmult 2 hetben
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 08. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 08. szerda 22:43
Törölt felhasználó (4259652)

Sziasztok óvatossan már szoktunk gurulni...
és ti?

Sziasztok a vesevédőt ne felejtsétek hosszú a várólista. Verjétek neki rendesen
Mi most hét végén tervezzük,de egyenlőre csak robogóval...a nagy vas még pihen.
Mindenkinek széles utat és vigyázzatok magatokra.
Mindenkinek széles utat és vigyázzatok magatokra.
Sziasztok óvatossan már szoktunk gurulni...
és ti?

Még nem kopnak a gumik. sajnos
Albertirsa Pusztavacs környéki??
Hello..zala-vas megyei motoros csaj, fiu...max 40-ig?
írj üzit

Sziasztok. Szívesen csatlakoznánk a csoporthoz. Varánk van. 50-es pár vagyunk és párt keresünk párcserés szexre lehetőleg női bi taggal. Szervezhetnénk túrát, halmozva így az élvezeteket

Sziasztok! Meg volt az idei első gurulásunk...
szuper érzés még mindig....folyt köv....

Na végre! Ma sikerült gurulnunk egyet!
Szia ez nem igazán ide való kiírás erre van másik topik léci oda ha lehet . köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 11. szerda 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 11. szerda 05:23
Törölt felhasználó (292936)

Szopni imadot keresek
Szopni imadot keresek
Csatlakozom az előttem szólóhoz !